Trgovina
Vaša košarica

Systane Ultra, vlažilne kapljice za oči

Systane Ultra, vlažilne kapljice za oči Kozmetika
Systane Ultra, vlažilne kapljice za oči
Systane Ultra, vlažilne kapljice za oči (umetne solze) so namenjene odpravljanju težav s suhimi očmi. Zaradi posebne formula nudijo takojšnje olajšanj..
Izbrano pakiranje:
10 ml
Proizvajalec: Alcon
11.58€
Brez DDV: 9.50€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapljice
Mesto uporabe oči
Simptom/Problem suhe oči, vnetje, draženje, rdečica,
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženske, otroci
Ključne beside oči, nega, vlaži, suhe oko, kapljice, vlaženje, zaščita
Systane Ultra, vlažilne kapljice za oči (umetne solze) so namenjene odpravljanju težav s suhimi očmi. Zaradi posebne formula nudijo takojšnje olajšanje težav ter podaljšano delovanje, kar hkrati zmanjša porabo kapljic. Kapljice intenzivno vlažijo suho oko in nudijo dolgotrajno olajšanje občutka draženja, občutka tujka v očesu, hrapavosti in pekočega občutka. Razdraženemu očesu nudijo takojšnje odpravo simptomov suhega očesa in razdraženosti zaradi vetra, sonca in ostalih okoljskih dejavnikov, kot so klimatizirani prostori, onesnažen zrak in ozon, ter dolgotrajno gledanje televizije ali delo za računalnikom.

Do suhih in utrujenih oči lahko pride zaradi večih različnih dejavnikov, kot so suh ali onesnažen zrak, veter, mraz, klimatske naprave, cigaretni dim, uporaba kontaktnih leč ali opravljanje dela, ki zahteva posebno pozornost (npr. vožnja, delo z računalnikom). Systane Ultra kapljice za oči v trenutku pomagajo odpravljati suhost, draženje, srbenje, pekoč občutek in občutek tujka v očeh. Težave s suhimi očmi se po navadi pojavijo po tridesetem letu, pri ženskah v menopavzi pa je pojavnost suhih oči zaradi hormonskih sprememb še pogostejša kot pri moških. Do pojava suhih oči pa lahko pride tudi zaradi nekaterih bolezni (motnje delovanja ščitnice, diabetes, revmatizem) ali zaradi delovanja nekaterih zdravil (beta adrenergičnih zaviralcev, Systane Ultra vlažilne kapljice za oči ne smejo manjkati v vaši potovalni lekarni.
Običajni odmerek je 1 do 2 kapljici v vsako oko. Kapljice uporabite 3- do 5-krat dnevno, po potrebi lahko tudi pogosteje.
Systane Ultra vlažilne kapljice za oči vsebujejo polietilenglikol 400, propilenglikol, hidroksipropil guar, kalijev klorid, natrijev klorid, cinkov klorid in POLYQUAD (polidronijev klorid) 0,001 %, sorbitol. Vsebujejo lahko klorovodikovo kislino in/ali natrijev hidroksid za izravnavo pH-ja.
Kapljice za oči Systane Ultra so namenjene izključno za okularno uporabo. Ne uporabljajte kapljic za oči, če ste alergični na katerokoli sestavino. Uporabite pred datumom izteka roka uporabnosti, ki je označen na izdelku. Pri uporabi pazite, da se s kapalko ne dotaknete nobene površine. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Pred uporabo natančno preberite navodilo za uporabo! O tveganjih in neželenih učinkih se pogovorite z zdravnikom ali farmacevtom.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje