Trgovina
Vaša košarica

Tena for Men Level 1

Tena for Men Level 1 Pripomočki in zaščita
Tena for Men Level 1
Tena for men Level 1 je tako diskreten, da nihče ne bo vedel, da ga nosite. Edinstveni sistem Lock Away Cor, zadrži tekočino in prepreči njen stik s..
Izbrano pakiranje:
24kom
Proizvajalec: Tena
7.07€
Brez DDV: 5.79€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabe sečila
Ključne beside zaščita

Tena for men Level 1 je tako diskreten, da nihče ne bo vedel, da ga nosite. Edinstveni sistem Lock Away Cor, zadrži tekočino in prepreči njen stik s telesom. Poleg tega nudi dodatno zaščito sistem Odour Control,  ki zagotavlja občutek prave svežine. Stopnja 1 (Level 1) je idealna za moške, ki imajo težave z uhajanjem nekaj kapljic urina. Izdelek, oblikovan posebej za moške, nudi celodnevno udobje, suhost in popolno zaščito. Anatomska oblika omogoča, da se TENA Men vašemu telesu prilega udobno in varno. Samolepilni trak zanesljivo prilepi izdelek, da v spodnjem perilu ostane na svojem mestu.  

Odstranite zaščitni sloj na zadnji strani lepilnega traku in predlogo namestite na dimlje tako, da bo lepilni trak obrnjen proti spodnjemu perilu – predlogo namestite med noge tako, da bo širši del višje in ožji spodaj. Zravnajte perilo in ga popravite tako, da bo čim bolj udobno. Morda boste morali spodnje perilo in lepilni trak pritisniti, da se predloga prilepi in ostane na mestu.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje