Trgovina
Vaša košarica

Tena for Men Level 1

Tena for Men Level 1 Pripomočki in zaščita
Tena for Men Level 1
Moški ščitniki za inkontinenco pri manjšem uhajanju urina.Ščitnik TENA Men Level 1 zagotavlja trojno zaščito pred iztekanjem, vlago in neprijetnim von..
Izbrano pakiranje:
24kom
Proizvajalec: Tena
7.77€
Brez DDV: 7.10€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabesečila
Ključne besidezaščita

Moški ščitniki za inkontinenco pri manjšem uhajanju urina.

Ščitnik TENA Men Level 1 zagotavlja trojno zaščito pred iztekanjem, vlago in neprijetnim vonjem pri manjšem uhajanju urina. Ti moški ščitniki so diskretni, tanki le 3,5 mm ter školjkaste oblike, za popolno prileganje moški anatomiji. Posamično pakiranje za vaše udobje in diskretnost s pomočjo samolepilnega traku, ki vložek pritrdi na vaše spodnje perilo, tako lahko pozabite, da ga sploh imate. Posebni predel ščitnika z največjo vpojnostjo zagotavlja trojno zaščito pred iztakanjem, vlago in neprijetnim vonjem. Ohranite nadzor in ostanite zaščiteni v službi, v telovadnici oziroma pri vaših vsakodnevnih aktivnostih.

  • Trojna zaščita: Zaščita pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in vlago.
  • Oblikovano za moško telo: Udobna, mehka, zaobljena oblika.
  • Ostanejo na mestu: Samolepilni trak, ki omogoča čvrsto prileganje moškemu spodnjemu perilu.
  • Posamično pakirane: Diskretno prenašanje in odlaganje.
  • Dermatološko testirano: Koži prijazen material.

Odstranite zaščitni sloj na zadnji strani lepilnega traku in predlogo namestite na dimlje tako, da bo lepilni trak obrnjen proti spodnjemu perilu – predlogo namestite med noge tako, da bo širši del višje in ožji spodaj. Zravnajte perilo in ga popravite tako, da bo čim bolj udobno. Morda boste morali spodnje perilo in lepilni trak pritisniti, da se predloga prilepi in ostane na mestu.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje