Trgovina
Vaša košarica

Tena for Men Level 3

Tena for Men Level 3 Pripomočki in zaščita
Tena for Men Level 3
TENA Men je tako diskreten, da nihče ne bo vedel, da ga nosite. Edinstveni sistem Lock Away Core™ vsebuje mikrovpojna vlakna, ki tekočino zadržijo i..
Izbrano pakiranje:
16kom
Proizvajalec: Tena
14.32€
Brez DDV: 11.74€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabesečila
Ključne besidezaščita

TENA Men je tako diskreten, da nihče ne bo vedel, da ga nosite. Edinstveni sistem Lock Away Core™ vsebuje mikrovpojna vlakna, ki tekočino zadržijo in preprečijo stik s telesom. Poleg tega dodatno zaščito nudi sistem Odour Control™, ki zagotavlja občutek prave svežine. 

Novi Level 3 - je maksimalno vpojna moška predloga, z novim AbsorbTech™ jedrom, ki omogoča hitro vpijanje. Odour Control™ sistem pa preprečuje nastanek neprijetnega vonja. Robovi so mehki in elastični. Predloga je narejena iz materiala, ki prepušča zrak in popolnoma zadrži tekočino.

Odstranite zaščitni sloj na zadnji strani lepilnega traku in podlogo namestite na dimlje tako, da bo lepilni trak obrnjen proti spodnjemu perilu – podlogo namestite med noge tako, da bo širši del spredaj in ožji zadaj. Zravnajte perilo in ga popravite tako, da bo čim bolj udobno. Morda boste morali spodnje perilo in lepilni trak pritisniti, da se podloga prilepi in ostane na mestu.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje