Trgovina
Vaša košarica

Tena for Men Level 3

Tena for Men Level 3 Pripomočki in zaščita
Tena for Men Level 3
Najbolj vpojni moški ščitniki za močno uhajanje urina.TENA MEN Level 3 so naši najbolj vpojni moški ščitniki za inkontinenco. Imajo območje visoke vpo..
Izbrano pakiranje:
16kom
Proizvajalec: Tena
8.81€
Brez DDV: 8.05€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabesečila
Ključne besidezaščita

Najbolj vpojni moški ščitniki za močno uhajanje urina.

TENA MEN Level 3 so naši najbolj vpojni moški ščitniki za inkontinenco. Imajo območje visoke vpojnosti z dvojnim jedrom in trojno zaščito pred izteknajem, neprijetnim vonjem ter vlago pri močnem uhajanju urina. Ti lahki moški ščitniki so diskretni, tanki le 10 mm ter školjkaste oblike, za popolno prileganje moški anatomiji. Posamično pakiranje za vaše udobje in diskretnost ter enostavnejšo uporabo v pisarni, telovadnici ali pri vaših opravkih. Uporabite samolepilni trak in prilepite ščitnik na vaše perilo, za diskrenost in popolno varnost. Ohranite nadzor in se počutite popolnoma zaščiteni pri delu, v telovadnici ali med večerno zabavo.

  • Trojna zaščita: Zaščita pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in vlago.
  • Oblikovano za moško telo: Udobna, mehka, zaobljena oblika.
  • Ostanejo na mestu: Samolepilni trak, ki omogoča čvrsto prileganje moškemu spodnjemu perilu.
  • Posamično pakirane: Diskretno prenašanje in odlaganje.
  • Dermatološko testirano: Koži prijazen material.

Odstranite zaščitni sloj na zadnji strani lepilnega traku in podlogo namestite na dimlje tako, da bo lepilni trak obrnjen proti spodnjemu perilu – podlogo namestite med noge tako, da bo širši del spredaj in ožji zadaj. Zravnajte perilo in ga popravite tako, da bo čim bolj udobno. Morda boste morali spodnje perilo in lepilni trak pritisniti, da se podloga prilepi in ostane na mestu.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje