Trgovina
Vaša košarica

Tena Lady Extra, predloge

Tena Lady Extra, predloge Pripomočki in zaščita
Tena Lady Extra, predloge
Zanesljiva predloga za inkontinenco za nepričakovana srednje močna uhajanja urina.TENA Slim Extra predloga za inkontinenco za največjo zaščito je idea..
Izbrano pakiranje:
20 predlog
Proizvajalec: Tena
7.60€
Brez DDV: 6.94€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika predloga
Mesto uporabe spolovilo
Simptom/Problem inkontinenca
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska
Ključne beside zaščita, inkontinenca, predloga, urin, starejši

Zanesljiva predloga za inkontinenco za nepričakovana srednje močna uhajanja urina.

TENA Slim Extra predloga za inkontinenco za največjo zaščito je idealna rešitev za nepričakovana srednje močna uhajanja urina. Področje izdelka z instaDRY™ tehnologijo v trenutku vpije tekočino, izjemno vpojno jedro pa jo zadrži globoko v notranjosti, stran od kože. S trojno zaščito pred uhajanjem, neprijetnim vonjem in vlago je TENA Slim Extra vrhunska vsakodnevna izbira za vsako žensko s srednje močno oslabljenim mehurjem. Mehka in udobna predloga za inkontinenco se zahvaljujoč elastičnim stranskim robovom nežno prilega telesu. Zaradi izjemno hitre vpojnosti in udobnega prileganja se boste kljub nepredvidljivemu uhajanju urina počutile zaščitene vedno in povsod.

  • Diskretno in varno. Ščiti kot TENA: Narejeni posebej za ženske z oslabljenim mehurjem, zagotavljajo diskretnost in varno zaščito.
  • Suhost, varnost in zaščita pred neprijetnim vonjem: TENA Slim vložki zagotavljajo trojno zaščito pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in vlago.
  • Vpijanje v trenutku s tehnologijo instaDRY™: Za optimalno varnost ima izdelek instaDRY™ tehnologijo, ki v trenutku odvede tekočino stran od kože
  • Tehnologija Fresh Odour Control za večjo varnost: TENA Slim vložki imajo Fresh Odour Control tehnologijo z naprednimi mikrozrnci, ki vpijejo tekočino in preprečijo neprijeten vonj.
  • Posamično pakirane: TENA Slim izdelki so posamično pakirani. Pospravite jih v torbico ali žep, jih z lahkoto prenašate in diskretno odvržete.
  • Dermatološko testirano in brez dišav: Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so skrbno testirani, varni in koži prijazni.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje