Trgovina
Vaša košarica

Tena Lady Maxi, predloge

Tena Lady Maxi, predloge Pripomočki in zaščita
Tena Lady Maxi, predloge
Tena Lady Maxi, predloge  z edinstvenim sistemom InstaDRY™ Zone nudijo TROJNO zaščito pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago. Predloge Ten..
Izbrano pakiranje:
12 predlog
Proizvajalec: Tena
4.96€
Brez DDV: 4.53€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Simptom/Problemuriniranje
Ciljna skupinaženske, odrasli, starejši
Ključne besidepripomoček, zaščita

Tena Lady Maxi, predloge  z edinstvenim sistemom InstaDRY™ Zone nudijo TROJNO zaščito pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago. Predloge Tena Lady Maxi nudijo izjemno zaščito in so veliko bolj vpojne, kot običajni higienski vložki. Primerne so za vse, ki potrebujete visoko stopnjo zaščite, saj so udobne za uporabo in nudijo takojšen občutek suhosti ob vsaki aktivnosti.

Sistem InstaDRY™ Zone zelo hitro odvaja tekočino proč od kože, globoko v jedro vložka, in tako omogoča večje udobje in suhost. S Tena Lady ste zato lahko vedno brezskrbni in samozavestni.
 
Naj vas uhajanje urina ne ustavi! Vložki Tena Lady imajo sistem Fresh Odour Control z edinstvenimi mikro zrni, ki preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav. Vložki Tena Lady vam nudijo občutek svežine in samozavest pri opravljanju vseh dnevnih opravil.
 
Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so dermatološko testirani, varni in koži prijazni.
 
Za občutek svežine in ohranjanje zdrave kože je zelo pomembno, da je koža suha. Prav zato imajo vložki Tena Lady tkanini podobno površino Silky Soft, ki takoj vpije vlago in jo odvaja stran od vaše kože. S Tena Lady bo vaša koža ostala suha, vi pa ste lahko povsem pomirjeni in samozavestni.
 
Vložki Tena Lady nudijo odlično zaščito, udobje in diskretnost. Tena Lady vložki so prilagojeni obliki telesa in so prijetni za uporabo, zato se zlahka sprostite in uživate v prijetnejših stvareh v življenju.
 
Gre za vaš občutek varnosti. Elastičen rob vložka Tena Lady se prilagodi obliki vašega telesa. Nato nežno sledi gibanju vašega telesa, ne glede na to kaj počnete. Vložki Tena Lady nudijo svobodo gibanja in samozavest ter odpravijo skrbi o uhajanju urina.
 
Vložki Tena Lady imajo mehak in zračen zunanji sloj, ki omogoča dobro kroženje zraka in preprečuje zadrževanje vlage, kar posledično pripomore k ohranjanju zdrave kože. Vložki Tena Lady vam tako nudijo dolgotrajen občutek svežine.
 
Vsak Tena Lady vložek je posamično zavit, zato ga zlahka prenašate v torbici ali žepu in shranite v predal. Vložki Tena Lady so priročni za prenašanje in enostavni za odlaganje.
1 pakiranje vsebuje 18 hlačk.
Velikost: NORMAL

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje