Trgovina
Vaša košarica

Tena Lady Maxi, predloge

Tena Lady Maxi, predloge Pripomočki in zaščita
Tena Lady Maxi, predloge
Varni vložki pri inkontinenci za močna, nepričakovana uhajanja urina.Tena Lady Maxi, predloge, za ženske z močnimi, nepričakovanimi uhajanji urina ..
Izbrano pakiranje:
12 predlog
Proizvajalec: Tena
5.52€
Brez DDV: 5.04€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Simptom/Problemuriniranje
Ciljna skupinaženske, odrasli, starejši
Ključne besidepripomoček, zaščita

Varni vložki pri inkontinenci za močna, nepričakovana uhajanja urina.

Tena Lady Maxi, predloge, za ženske z močnimi, nepričakovanimi uhajanji urina je TENA Lady Maxi idealen vložek za inkontinenco. Področje InstaDRY™ Zone tekočino vpije v nekaj sekundah in zagotovi popolno varnost, izjemno vpojno jedro pa tudi večja uhajanja zadrži v notranjosti vložka. Ta udobni vložek za oslabljen mehur ima mehke elastične robove, ki se popolnoma prilegajo telesu. S trojno zaščito pred uhajanjem, neprijetnim vonjem in vlago je TENA Lady Maxi popolna vsakodnevna izbira za vsako žensko z zelo oslabljenim mehurjem. Počutite se varne ob vsaki priložnosti zahvaljujoč takojšnji vpojnosti in udobnemu prileganju.

  • Suhost, varnost in zaščita pred neprijetnim vonjem: TENA Slim vložki zagotavljajo trojno zaščito pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in vlago.
  • Vpijanje v trenutku s tehnologijo instaDRY™: Za optimalno varnost ima izdelek instaDRY™ tehnologijo, ki v trenutku odvede tekočino stran od kože.
  • Tehnologija Fresh Odour Control za večjo varnost: TENA Slim vložki imajo Fresh Odour Control tehnologijo z naprednimi mikrozrnci, ki vpijejo tekočino in preprečijo neprijeten vonj.
  • Posamično pakirane: TENA Slim izdelki so posamično pakirani. Pospravite jih v torbico ali žep, jih z lahkoto prenašate in diskretno odvržete.
  • Dermatološko testirano in brez dišav: Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so skrbno testirani, varni in koži prijazni.
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje