Trgovina
Vaša košarica

Tena Lady Mini, predloge

Tena Lady Mini, predloge Pripomočki in zaščita
Tena Lady Mini, predloge
Tena Lady Mini, predloge s sistemom DryZone nudijo TROJNO zaščito pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago. Namenjene so posebej za rahlo uh..
Izbrano pakiranje:
20 predlog
Proizvajalec: Tena
5.14€
Brez DDV: 4.70€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Simptom/Problemuriniranje
Ciljna skupinaženske, odrasli, starejši
Ključne besidepripomoček, zaščita

Tena Lady Mini, predloge s sistemom DryZone nudijo TROJNO zaščito pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago. Namenjene so posebej za rahlo uhajanje urina in so enako velike kot manjši higienski vložki. Sistem DryZone zagotavlja hitro in diskretno zaščito, udobno uporabo in suho kožo ob vsaki aktivnosti. Predloge Tena Lady Mini ostanejo suhe tudi pod pritiskom.

Vložki Tena Lady Mini so oblikovani tako, da zagotavljajo učinkovito zaščito pred iztekanjem. Sistem DryZone hitro in učinkovito vpija vlago in jo zadrži v notranjosti za boljšo zaščito. S Tena Lady ste tako lahko povsem sproščeni in samozavestni.

Naj vas uhajanje urina ne ustavi! Vložki TenaLady imajo sistem Fresh Odour Control z edinstvenimi mikro zrni, ki preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav. Vložki Tena Lady vam nudijo občutek svežine in samozavest pri opravljanju vseh dnevnih opravil. Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so dermatološko testirani, varni in koži prijazni.

Za občutek svežine in ohranjanje zdrave kože je zelo pomembno, da je koža suha. Prav zato imajo vložki Tena Lady tkanini podobno površino Silky Soft, ki takoj vpije vlago in jo odvaja stran od vaše kože. S Tena Lady bo vaša koža ostala suha, vi pa ste lahko povsem pomirjeni in samozavestni.

Vložki Tena Lady nudijo odlično zaščito, udobje in diskretnost. Tena Lady vložki so prilagojeni obliki telesa in so prijetni za uporabo, zato se zlahka sprostite in uživate v prijetnejših stvareh v življenju. Vsak Tena Lady vložek je posamično zavit, zato ga zlahka prenašate v torbici ali žepu in shranite v predal. Vložki Tena Lady so priročni za prenašanje in enostavni za odlaganje.

Vložki Tena Lady imajo mehak in zračen zunanji sloj, ki omogoča dobro kroženje zraka in preprečuje zadrževanje vlage, kar posledično pripomore k ohranjanju zdrave kože. Vložki Tena Lady vam tako nudijo dolgotrajen občutek svežine.

1 pakiranje vsebuje 20 predlog.
Velikost: MINI

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje