Trgovina
Vaša košarica

Tena Lady Super, predloge

Tena Lady Super, predloge Pripomočki in zaščita
Tena Lady Super, predloge
Tena Lady Super, predloge nudijo večjo prekritost telesa, ko potrebujete dodatno zaščito. Tako vam nudijo občutek svežine in suhosti skozi cel dan. ..
Izbrano pakiranje:
30 predlog
Proizvajalec: Tena
13.33€
Brez DDV: 12.17€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabesečila
Ključne besidezaščita
Tena Lady Super, predloge nudijo večjo prekritost telesa, ko potrebujete dodatno zaščito. Tako vam nudijo občutek svežine in suhosti skozi cel dan.
 
Vložki Tena Lady s sistemom Odour Control preprečujejo nastanek neprijetnega vonja po amoniaku, za več diskretnosti in dostojanstva.
 
Jedro Dry Fast Core nudi najučinkovitejšo zaščito pred iztekanje. Vložek vsebuje izjemno vpojna mikro zrnca, ki nase vežejo urin in ga zadržijo. S Tena Lady ste lahko povsem pomirjeni in samozavestni.
 
Za občutek svežine in ohranjanje zdrave kože je zelo pomembno, da je koža suha. Prav zato imajo vložki Tena Lady tkanini podobno površino Silky Soft, ki takoj vpije vlago in jo odvaja stran od vaše kože. S Tena Lady bo vaša koža ostala suha, vi pa ste lahko povsem pomirjeni in samozavestni.
 
Vložki Tena Lady nudijo odlično zaščito, udobje in diskretnost. Tena Lady vložki so prilagojeni obliki telesa in so prijetni za uporabo, zato se zlahka sprostite in uživate v prijetnejših stvareh v življenju.
 
Vložki Tena Lady imajo mehak in zračen zunanji sloj, ki omogoča dobro kroženje zraka in preprečuje zadrževanje vlage, kar posledično pripomore k ohranjanju zdrave kože. Vložki Tena Lady vam tako nudijo dolgotrajen občutek svežine.

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje