Trgovina
Vaša košarica

Tena Lady Ultra Mini, predloge

Tena Lady Ultra Mini, predloge Pripomočki in zaščita
Tena Lady Ultra Mini, predloge
Tena Lady Ultra Mini, predloge vam nudijo TROJNO ZAŠČITO pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago. Izdelani so tako, da omogočajo kar najve..
Izbrano pakiranje:
28 predlog
Proizvajalec: Tena
7.22€
Brez DDV: 6.60€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikavložki, predloge
Mesto uporabespolovilo
Simptom/Probleminkontinenca, izcedek iz nožnice
Ciljna skupinastarejši, odrasli, ženske, otroci
Ključne besidezaščita, inkontinenca, uhajanje, mokrenje, tena
Tena Lady Ultra Mini, predloge vam nudijo TROJNO ZAŠČITO pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago. Izdelani so tako, da omogočajo kar največjo možno diskretnost. Ti majhni, svilnato mehki in udobni tanki vložki so tudi veliko bolj vpojni kot običajni tanki vložki. Tena Lady Ultra Mini v trenutku poskrbijo za manjša uhajanja.
 
Tanki vložki Tena Lady vsebujejo izjemno tanko jedro, ki je dvakrat bolj vpojno kot pri običajnih tankih vložkih. V jedru so mikro zrnca, ki vpijejo urin in ga zadržijo. S tankimi vložki Tena Lady boste vedno suhe, sveže in zaščitene.
 
Naj vas uhajanje urina ne ustavi! Vložki Tena Lady imajo sistem Fresh Odour Control z edinstvenimi mikro zrni, ki preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav. Vložki Tena Lady vam nudijo občutek svežine in samozavest pri opravljanju vseh dnevnih opravil.
 
Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so dermatološko testirani, varni in koži prijazni. Tanki vložki Tena Lady imajo svileno mehko poršino, ki je izdelana iz tkanini podobnega materiala in so zelo prijetni na dotik. Prav zato so vložki Tena Lady tako udobni, da boste pozabili, da jih uporabljate. Vložki Tena Lady imajo posebno luknjičasto površino, ki takoj vpije tekočino in ohranja vašo kožo svežo in suho. S Tena Lady se boste počutili udobno, vaša koža pa bo vedno suha, ne glede na vaša dnevna opravila.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje