Trgovina
Vaša košarica

Thick Easy, instantno gostilo za živila

Thick   Easy, instantno gostilo za živila
Thick Easy, instantno gostilo za živila
Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene. Instantno gostilo za živila z modificiranim koruznim škrobom. Brez glutena, brez laktoze. Za prehra..
Izbrano pakiranje:
225 g
Proizvajalec: Fresenius kabi
17.19€
Brez DDV: 15.70€
  • Zaloga: Na zalogi

Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene. Instantno gostilo za živila z modificiranim koruznim škrobom. Brez glutena, brez laktoze. Za prehransko podporo bolnikov z disfagijo. Izdelek lahko dodate neposredno sokovom, juham, vsem vročim in hladnim napitkom, prehranskim dodatkom, živilom za posebne zdravstvene namene (npr. Fresubin, ProvideXtra, Calshake), omakam, prelivom in vsem vrstam pasirane hrane za njihovo zgostitev. Potem ko izdelek Thick & Easy dodate hrani ali pijači, počakajte 1 minuto, da doseže največjo gostoto.

Povprečna vsebnost na 100 g: energijska vrednost 373 kcal/1561 kJ, beljakovine 0,4 g, ogljikovi hidrati 92,6 g, maščobe  0,1 g, natrij 174 mg (7,6 mmol). Povprečna vsebnost na žlico: energijska vrednost 16,8 kcal/70 kJ, beljakovine 0,02 g, ogljikovi hidrati 4,2 g, maščobe  0,01 g, natrij 8 mg (0,3 mmol).

Druga hranila so prisotna v klinično nepomembnih količinah. 

Sestavine: modificiran koruzni škrob (E1442), maltodekstrin.

Uporabljajte le pod zdravniškim nadzorom. Izdelek ni primeren kot edini vir prehrane. Izdelek je namenjen za uporabo kot gostilo za živila in ne prispeva bistveno k energijskemu vnosu. Izdelek ni primeren za otroke do 3 let. Shranjevanje: Po odprtju znova tesno zaprite in shranite v hladnem in suhem okolju, ki je razmeroma brez vonjev. 

Za zgostitev tekočin vanje enostavno stresite potrebno količino izdelka Thick & Easy in z vilicami ali metlico hitro premešajte, dokler se ne raztopi.

Za utekočinjenje hrane dodajte ustrezno količino tekočine, da dobite enakomerno kašo (pire), nato pa dodajte potrebno količino izdelka Thick & Easy za zgostitev do želene konsistence. Za pripravo »raztopine za namakanje« uporabite 125 ml tekočine in 1 odmerno žlico (4,5 g) izdelka Thick & Easy.  

1 žlica = 15 ml = 4,5 g;  1 pločevinka = približno 50 žlic

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje