Trgovina
Vaša košarica

Thymuskin Prevent, preparat za lase - 200 ml

Thymuskin Prevent, preparat za lase - 200 ml Kozmetika
Thymuskin Prevent, preparat za lase - 200 ml
Thymuskin Prevent izdelki so namenjeni preventivnemu delovanju za stanja, ko opazimo izpadanje las, pri moških in pri ženskah in vzdrževanju dosežen..
Izbrano pakiranje:
200 ml
Proizvajalec: Thymuskin
21.97€
Brez DDV: 18.01€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika balzam
Mesto uporabe lasišče
Ključne beside zaščita, lasje, umivanje

Thymuskin Prevent izdelki so namenjeni preventivnemu delovanju za stanja, ko opazimo izpadanje las, pri moških in pri ženskah in vzdrževanju doseženega stanja po uporabi drugih izdelkov Thymuskin.

Znake dednega izpadanja las je možno opaziti pri svojih starših kot spreminjanje roba lasišča, ki nakazuje zmanjšanje površine lasišča. S staranjem se rob umika v notranjost lasišča. Opazijo pa se tudi lahko krožna področja z razredčenimi lasmi (pleša), ki so le na robu poraščena z lasmi. Ti znaki so predvsem značilni za moške. Pri ženskah s starostjo lasje postanejo tanjši. Še predno se omenjeni znaki pojavijo, je smiselno pričeti uporabljati  izdelke Thymuskin Prevent. S pravočasno preventivno uporabo se zakasni tipični potek izgubljanja las, če sodimo v skupino, ki izkazuje nagnjenost k dedni obliki izpadanja las (androgena alopecia).

Za preventivno uporabo pri manjšem izpadanju las. Vzdržuje stanje lasišča po epizodi močnejšega izpadanja las in po predhodni uporabi preparatov Thymuskin izboljša strukturo las ter vitalizira in ojača lasišče.

Vsi izdelki so brez prezervativov in dodanih parfumov. Vsi šamponi so brez silikonov. Pripravki Thymuskin za nego las so rezultat več kot dvajsetih let proučevanj in poskusov. 

Uporabljajo se pri negi lasišča v primerih izpadanja las pri vseh vrstah plešavosti, pri prhljaju, za spodbujanje ponovne rasti las ter njihovo zaščito pred škodljivimi zunanjimi vplivi, UV–žarki in izsušitvijo.

Posebnost Thymuskina je, da je to edini pripravek za nego lasišča, ki vsebuje sintetične peptide timusa, kar popolnoma ustreza naravnemu stanju. V kombinaciji z encimi ter vitamini A, B, E in F izboljšujajo obrambni mehanizem kože, spodbujajo njeno delovanje in zagotavljajo pomembne faktorje za rast las.

Visoko-tehnološki proces izdelave in skrben izbor najboljših sestavin omogočata optimalno delovanje pripravka brez stranskih učinkov, ki se kaže v zdravih laseh in vitalnem lasišču.

Thymuskin izdelki so primerni za uporabo pri naslednjih primerih:

  • preventivna nega za preprečevanje izgube las ter pri zmernem do močnem izpadanju las,
  • nega pri možni povečani izgubi las med menopavzo,
  • za stimulacijo nove rasti las,
  • prhljaj in srbeče lasišče,
  • za izboljšanje in obnavljanje las.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje