Trgovina
Vaša košarica

Tonimer Baby, pršilo za nos

Tonimer Baby, pršilo za nos Pripomočki in zaščita
Tonimer Baby, pršilo za nos
Tonimer Baby, pršilo za nos je sterilna, izotonična raztopina z morsko vodo, ki utekočini in odstrani nosni izcedek. ter tako očisti nosno votlino neč..
Izbrano pakiranje:
100 ml
Proizvajalec: Instituto Ganassini
7.45€
Brez DDV: 6.10€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapršilo
Mesto uporabenos, sluznica
Simptom/Problemzamašen nos, prehlad, nahod, alergija
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besideotroci, sluznica, alergija, čiščenje, vlaži, nega, nahod
Tonimer Baby, pršilo za nos je sterilna, izotonična raztopina z morsko vodo, ki utekočini in odstrani nosni izcedek. ter tako očisti nosno votlino nečistoč.
 
Tonimer Baby je skrbno izdelano pršilo, kajti:
morska voda je v pršilu v posebni aluminijasti vrečki in je ločena od zraka, namenjenega za ustvarjanje pritiska. Kvaliteta vode ostaja od morja do noska Vašega malčka nespremenjena;
nastavek za nosek omogoča zelo nežno pršenje, brez neprijetnih občutkov ali bolečine;
nastavek je oblikovan za varno izpiranje, da se nemirni nosek ne more poškodovati;
nepovratni ventil onemogoča vsesavanje smrklja v pršilo in poskrbi, da je raztopina morske vode ves čas sterilna.
Pri zamašenem nosku bo zaradi nabrekle nosne sluznice in obilnejšega nosnega izcedka le-ta postal neprehoden za dihanje. Otroka bo to motilo, postal bo nejevoljen in si pomagal z dihanjem skozi usta. Tu se pojavita vsaj dve težavi. Nosek, ki ni v funkciji, ne prečisti vdihanega zraka, kar predstavlja večje tveganje za vnetje grla. Pri zamašenem nosku malčkov rado pride tudi do vnete in zamašene Evstahijeve cevke (povezave med žrelom in srednjim ušesom). To lahko posledično v nekaj urah povzroči vnetje srednjega ušesa Vašega malčka. Pri vnet ju so zlasti ponoči prisotne močne bolečine in neutolažljiv jok. Neprespane noči utrudijo tako otroka kot vas. Vnetje srednjega ušesa lahko pusti posledice na otrokovem bobniču in s tem dolgoročno tudi na sluhu.
Nosek Vašega malčka je pomemben in občutljiv »organček«, zato z njim ravnajmo nežno in pazljivo. Za izpiranje nosu pediatri priporočajo tudi Tonimer Baby izotonično raztopino morske vode. 
 
Tonimer Baby je pršilo izotonične morske vode iz globin Severnega Atlantskega oceana blizu Bretanske obale, kjer je morska voda še posebno bogata z oligoelementi. Izotonična morska voda izpira sluz, hkrati pa blagodejno deluje na nosno sluznico Vašega malčka.
 

Odstranite zaščitni pokrovček ter namestite pršilni nastavek na zgornji del pršila. Pršilo lahko uporabljate v kateremkoli položaju. Najbolje je, da je otrok nagnjen nad umivalnik, glava naj bo nagnjena postrani. V nosnico, ki je v višjem položaju, vstavite pršilni nastavek in pritisnite na pršilnik. Postopek ponovite še z drugo nosnico. Novorojenčka ali majhnega dojenčka položimo na bok, vstavimo pršilni nastavek v zgornjo nosnico in pritisnemo na pršilnik. Nato ga položimo na drugi bok in postopek ponovimo. Nastavek pršilnika po vsaki uporabi obrišite ter posušite in ponovno zaprite z zaščitnim pokrovčkom.

Sestavine: 100% morska voda.

Pršilo je pod pritiskom. Zaščitite ga pred soncem. Ne izpostavljajte ga temperaturam, višjim od 50°C. Ne preluknjajte ali sežgite ga niti, ko je prazno. Rok uporabe je naveden na embalaži.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje