Trgovina
Vaša košarica

Tonimer balzamični gel Soft

Tonimer balzamični gel Soft Pripomočki in zaščita
Tonimer balzamični gel Soft
Tonimer balzamični gel Soft je hipertonični gel z dekongestivnim delovanjem, ki deluje po osmotski poti. Varuje, pomirja in vlaži občutljivo nosno slu..
Akcija se konča čez:
Dni
Ur
Min
Sek
Izbrano pakiranje:
15 ml
Proizvajalec: Instituto Ganassini
5.23€
5.82€
Brez DDV: 4.29€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika gel
Mesto uporabe nos, sluznica
Simptom/Problem alergija, prehlad
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside čiščenje zaščita, alergija, prehlad, varuje, pomirja, vlaži

Tonimer balzamični gel Soft je hipertonični gel z dekongestivnim delovanjem, ki deluje po osmotski poti. Varuje, pomirja in vlaži občutljivo nosno sluznico. Vsebuje morsko vodo, balzamične snovi, vitamin E in hialuronsko kislino. Za čiščenje nosne votline med prehladi ali za zmanjšanje nabreklosti nosne sluznice ob akutnem alergijskem rinitisu, sinusitisu in rinosinusitisu.

Odstranite zaščitni pokrovček. Pred prvo uporabo večkrat pritisnite, da iz plastenke iztisnete nekaj gela. Pršilni nastavek vstavite v eno nosnico, drugo nosnico pri tem zaprite in pritisnite pršilni nastavek. Zunanji del nosnice nato nežno zmasirajte.

Odmerjanje:
  • Otroci, starejši od 6 let: razpršite gel enkrat v vsako nosnico ali po navodilu zdravnika.
  • Odrasli: razpršite gel enkrat do dvakrat v vsako nosnico ali po navodilu zdravnika. Razpršite vsake 3-4 ure, vendar ne več kot trikrat na dan.
Sestavine: Gel vsebuje: hipertonično morsko vodo (2%), bogato z mineralnimi solmi in oligoelementi, ki čisti in vlaži; balzamične snovi (evkaliptol in eterično olje niaouli) in hialuronsko kislino.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje