Trgovina
Vaša košarica

Tonimer balzamični gel Strong

Tonimer balzamični gel Strong Pripomočki in zaščita
Tonimer balzamični gel Strong
Tonimer balzamični gel Strong z večjo vsebnostjo balzamičnih snovi je hipertonični gel z dekongestivnim delovanjem, ki deluje po osmotski poti. Varuje..
Izbrano pakiranje:
15 ml
Proizvajalec: Instituto Ganassini
5.82€
Brez DDV: 4.77€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikagel
Mesto uporabesluznica, nos
Simptom/Problemalergija, prehlad
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidepomirja, varuje, alergija, prehlad, hialuronska kislina

Tonimer balzamični gel Strong z večjo vsebnostjo balzamičnih snovi je hipertonični gel z dekongestivnim delovanjem, ki deluje po osmotski poti. Varuje, pomirja in vlaži nosno sluznico. Za čiščenje nosne votline med prehladi ali za zmanjšanje nabreklosti nosne sluznice ob alergijskem nahodu, sinusitisu in rinosinusitisu. Vsebuje morsko vodo, balzamične snovi, vitamin E in hialuronsko kislino.

Odstranite zaščitni pokrovček. Pred prvo uporabo večkrat pritisnite, da iz plastenke iztisnete nekaj gela. Pršilni nastavek vstavite v eno nosnico, drugo nosnico pri tem zaprite in pritisnite pršilni nastavek. Zunanji del nosnice nato nežno zmasirajte.

Odmerjanje:

  • Otroci, starejši od 12 let: razpršite gel enkrat v vsako nosnico ali po navodilu zdravnika.
  • Odrasli: razpršite gel enkrat do dvakrat v vsako nosnico ali po navodilu zdravnika. Razpršite vsake 3-4 ure, vendar ne več kot trikrat na dan
Sestavine: Gel vsebuje: hipertonično morsko vodo (2%), bogato z mineralnimi solmi in oligoelementi, ki čisti in vlaži; balzamične snovi (evkaliptol in eterično olje niaouli) in hialuronsko kislino.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje