Trgovina
Vaša košarica

Tonimer Hypertonic Baby, nosno pršilo

Tonimer Hypertonic Baby, nosno pršilo  Pripomočki in zaščita
Tonimer Hypertonic Baby, nosno pršilo
Tonimer Hypertonic Baby, nosno pršilo za novorojenčke, dojenčke  in otroke do 3. leta starosti prava rešitev ob prehladih in alergijah brez neželje..
Izbrano pakiranje:
100 ml
Proizvajalec: Instituto Ganassini
9.57€
Brez DDV: 7.84€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika pršilo
Mesto uporabe nos, sluznica
Simptom/Problem nahod, prehlad, vnetje
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside nega, morska voda, čiščenje, nahod, prehlad, vnetje, suha sluznica
Tonimer Hypertonic Baby, nosno pršilo za novorojenčke, dojenčke  in otroke do 3. leta starosti prava rešitev ob prehladih in alergijah brez neželjenih učinkov (stanjšana  in suha sluznica, krvavitve iz nosu).  Tonimer  Hypertonic baby je pršilo s sterilno raztopino morske vode (2%) s posebnim nastavkom. Priporoča se za mehčanje, redčenje in izpiranje nosne sluzi pri:
  • prehladu,
  • vnetju obnosnih votlin (sinusitisu),                     
  •  alergijskem nahodu           
  •  pooperativni negi. 
Sterilna morska voda Tonimer Hypertonic, vsebuje višjo koncentracijo soli (2%), zato z osmozo odstranjuje odvečno tekočino iz nosne sluznice in tako zmanjšuje njeno oteklost, olajšuje dihanje in tako povrne nosno sluznico v normalno stanje. Pri tem procesu pomagajo tudi minerali in oligoelementi, ki so sestavni del morske vode.Pršilo zaradi fine razpršitve omogoča dobro dostopnost do vseh nosnih poti (MIKRODIFUZIJA) in je nežno do nosne sluznice. Oblika nastavka preprečuje poškodbe nosne sluznic.
 

Po odstranitvi pokrovčka lahko odrasli in otroci, ki so sposobni samostojne uporabe pršila, uporabljajo Tonimer v kateremkoli položaju. Vseeno se je najbolje nagniti nad umivalnik, držati glavo postrani in vstaviti pršilnik nastavek v nosnico, ki je v višjem položaju. Pritisnite na pršilnik in ga držite ves cas pršenja. Postopek ponovite z drugo nosnico. Novorojenčka ali manjšega otroka položite na bok, vstavite pršilni nastavek v nosnico, ki je v višjem položaju in pritisnite na pršilnik. Otroka položite na drugi bok in postopek ponovite z drugo nosnico. Po uporabi obrišite in posušite pršilni nastavek ter pršilo zaprite z zaščitnim pokrovčkom. Pogostost uporabe: postopek ponovite po 3-4 urah 2-3 krat dnevno 15 dni oziroma po nasvetu zdravnika.

Sestavine: Hipertonična raztopina morske vode, potisni plin: zrak, brez konzervansov, ni nevaren za ozonsko plast.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje