Trgovina
Vaša košarica

Tonimer Hypertonic, pršilo za nos

Tonimer Hypertonic, pršilo za nos Pripomočki in zaščita
Tonimer Hypertonic, pršilo za nos
Tonimer Hypertonic, pršilo za nos je prva rešitev ob prehladih in alergijah brez neželenih stranskih učinkov (stanjšana in suha sluznica, krvavitve iz..
Izbrano pakiranje:
125 ml
Proizvajalec: Instituto Ganassini
10.66€
Brez DDV: 8.74€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Kratek opis
Oblika pršilo
Mesto uporabe sluznica, nos
Simptom/Problem nahod, prehlad, vnetje
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside nega, čiščenje,nahod, prehlad, vnetje mehča sluznico
Tonimer Hypertonic, pršilo za nos je prva rešitev ob prehladih in alergijah brez neželenih stranskih učinkov (stanjšana in suha sluznica, krvavitve iz nosu). Tonimer hypertonic je naravni izdelek, ki vsebuje sterilizirano hipertonično raztopino morske vode. Sterilna hipertonična raztopina morske vode, dekongestiv nosne sluznice, mehča nosno sluz. Namenjena je čiščenju nosne votline ob prehladnih obolenjih in zlasti zmanjševanju nabreklosti nosne sluznice v akutnih fazah alergijskega rinitisa, sinusitisa in rinosinusitisa.

Po odstranitvi zaščitnega pokrovčka, lahko odrasli in otroci, ki so sposobni samostojne uporabe pršila, uporabljajo Tonimer v kateremkoli položaju. Najbolje je, da se nagnite nad umivalnik, glava naj bo nagnjena postrani. Pršilni nastavek vstavite v nosnico, ki je v višjem položaju in pritisnite na pršilnik. Postopek ponovite z drugo nosnico. Novorojenčka ali manjhnega otroka položite na bok, vstavite pršilni nastavek v nosnico, ki je v višjem položaju in pritisnite na pršilnik. Otroka položite na drugi bok in postopek ponovite z drugo nosnico. Po uporabi obrišite in posušite pršilni nastavek ter pršilo zaprite z zaščitnim pokrovčkom. Pogostost uporabe: uporabljajte vsake 3 - 4 ure, 2 - 3 krat dnevno 15 dni, oziroma po nasvetu zdravnika. 

Sestavine: hipertonična raztopina morske vode, potisni plin: zrak, Izdelek je brez konzervansov in ni nevaren za ozonsko plast.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje