Trgovina
Vaša košarica

Tonimer Normal, pršilo za nos

Tonimer Normal, pršilo za nos Pripomočki in zaščita
Tonimer Normal, pršilo za nos
Tonimer Normal, pršilo za nos je sterilna, izotonična raztopina morske vode z nizko vsebnostjo natrija in rahlo alkalnim pH. Izdelek je namenjen za od..
Izbrano pakiranje:
125 ml
Proizvajalec: Instituto Ganassini
10.66€
Brez DDV: 8.74€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika pršilo
Mesto uporabe nos, sluznica
Simptom/Problem prehlad, alergija, nahod
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside suha sluznica, prehlad, alergija, nahod, pomiri
Tonimer Normal, pršilo za nos je sterilna, izotonična raztopina morske vode z nizko vsebnostjo natrija in rahlo alkalnim pH. Izdelek je namenjen za odstranjevanje in redčenje sluzi iz nosnih poti pri otrocih in starejših osebah, v primeru suhe in preobčutljive nosne sluznice in prehlada.

Po odstranitvi zaščitnega pokrovčka, lahko odrasli in otroci, ki so sposobni samostojne uporabe pršila, Tonimer uporabljajo v kateremkoli položaju. Najbolje je, da se nagnite nad umivalnik, glava naj bo nagnjena postrani. Pršilni nastavek vstavite v nosnico, ki je v višjem položaju in pritisnite na pršilnik. Postopek ponovite z drugo nosnico. Novorojenčka ali manjhnega otroka položite na bok, vstavite pršilni nastavek v zgornjo nosnico in pritisnite na pršilnik. Nato otroka položite na drugi bok in postopek ponovite. Nastavek pršilnika po vsaki uporabi obrišite in posušite ter pršilo ponovno zaprite z zaščitnim pokrovčkom.

Sestavine:  izotonična raztopina morske vode

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje