Trgovina
Vaša košarica

Tonimer Soft, pršilo za nos

Tonimer Soft, pršilo za nos Pripomočki in zaščita
Tonimer Soft, pršilo za nos
Tonimer Soft, pršilo za nos je nežno pršilo za nos z izotonično (fiziološko) raztopino sterilne morske vode (0,9 %) z nizko vsebnostjo natrija in rahl..
Akcija se konča čez:
Dni
Ur
Min
Sek
Izbrano pakiranje:
125 ml
Proizvajalec: Instituto Ganassini
8.38€
9.31€
Brez DDV: 6.87€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapršilo
Mesto uporabenos, sluznica
Simptom/Problemprehlad, alergija, nahod, vnetje
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidepomiri, nega, prehlad, alergija, nahod, vnetje
Tonimer Soft, pršilo za nos je nežno pršilo za nos z izotonično (fiziološko) raztopino sterilne morske vode (0,9 %) z nizko vsebnostjo natrija in rahlo alkalnim pH, ki je enak fiziološkemu pH nosne sluznice. Namenjeno je otrokom, starejšim od 3. leta, in odraslim z občutljivo nosno sluznico. Pršilo zaradi fine razpršitve omogoča dobro dostopnost do nosnih votlin in je nežno do nosne sluznice.

Po odstranitvi zaščitnega pokrovčka, lahko odrasli in otroci, ki so sposobni samostojne uporabe pršila, Tonimer uporabljajo v kateremkoli položaju. Najbolje je, da se nagnite nad umivalnik, glava naj bo nagnjena postrani. Pršilni nastavek vstavite v nosnico, ki je v višjem položaju in pritisnite na pršilnik. Postopek ponovite z drugo nosnico. Novorojenčka ali manjhnega otroka položite na bok, vstavite pršilni nastavek v zgornjo nosnico in pritisnite na pršilnik. Nato otroka položite na drugi bok in postopek ponovite. Nastavek pršilnika po vsaki uporabi obrišite in posušite ter pršilo ponovno zaprite z zaščitnim pokrovčkom.

Sestavine: 100% morska voda

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje