Trgovina
Vaša košarica

Valens Quvital Q10 50 mg, kapsule

Valens Quvital Q10 50 mg, kapsule Prehrana in dopolnila
Valens Quvital Q10 50 mg, kapsule
Valens Quvital Q10 50 mg, kapsule vsebujejo aktivno vodotopno obliko koencima Q10 naravnega izvora. Patentirana oblika koencima Q10 ima dokazano poveč..
Izbrano pakiranje:
30 kapsul
Proizvajalec: Valens
19.29€
Brez DDV: 17.62€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapsule
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem slabokrvnost, utrujenost, izčrpanost, stres, srčno-žilne bolezni
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside q10, dopolnilo, šport, utrujenost, holesterol, stres, kri, izčrpanost
Valens Quvital Q10 50 mg, kapsule vsebujejo aktivno vodotopno obliko koencima Q10 naravnega izvora. Patentirana oblika koencima Q10 ima dokazano povečano biorazpoložljivost, kar pomeni, da se lažje absorbira in ima večji učinek kot enaka zaužita količina občcajnih oblik Q10. Znanstvene raziskave so pokazale, da je biorazpoložljivost izdelkov Valens Quvital tudi do 4-krat večja, kot pri navadnem koencimu Q10.

Koencim Q10 je naravna snov, prisotna v vseh človeških celicah. Najvec Q10 se nahaja v zelo aktivnih organih, predvsem srcu, ledvicah in jetrih. V telo ga deloma vnesemo s prehrano, večinoma pa ga organizem tvori sam. Raziskave so pokazale, da se količina Q10 s staranjem v nekaterih pomembnih človeških celicah močno zmanjša, zato priporočamo njegovo dodajanje. Kapsule vsebujejo tudi riboflavin, ki s svojim antioksidativnim delovanjem podpira zaščito celic pred oksidativnim stresom, ter tiamin, ki ima vlogo pri delovanju srca. Oba sodelujeta v energetskih procesih v teleu sin tako prispevata k sproščanju energije pri presnovi, riboflavin pa prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.


Priporočamo zaužitje ene kapsule dnevno. Kapsulo zaužijte z nekaj tekočine, lahko ob obroku hrane.

Sestavine

v 1 kapsuli

%PDV*

Koencim Q10

50 mg

 

Tiamin (vitamin B1)

0,70 mg

64%

Riboflavin (vitamin B2)

0,84 mg

60%

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine: Modificiran škrob, kapsula (hidroksipropilmetil celuloza, barvilo: titanov dioksid), koencim Q10, vezivo: mikrokristalična celuloza, sredstvi proti sprijemanju: magnezijev stearat, in silicijev dioksid, riboflavin fosfat (vitamin B2), tiamin mononitrat (vitamin B1). Ne vsebuje želatine in glutena. Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje