Trgovina
Vaša košarica

Valens Vitamin D+, ustno pršilo

Valens Vitamin D+, ustno pršilo Prehrana in dopolnila
Valens Vitamin D+, ustno pršilo
Valens Vitamin D+, ustno pršilo z okusom peperminta, ki vsebuje kombinacijo vitaminov D3 in K2 naravnega izvora z izjemno absorpcijo.Valens Vi..
Izbrano pakiranje:
25ml
Proizvajalec: Valens
12.40€
Brez DDV: 11.32€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapršilo
Mesto uporabekosti, mišice, zobje
Simptom/Problemkrhke kosti, mišični krči
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besideabsorpcija, K2, vitamin D3, naravna oblika, aroma peperminta, ksilitol

Valens Vitamin D+, ustno pršilo z okusom peperminta, ki vsebuje kombinacijo vitaminov D3 in K2 naravnega izvora z izjemno absorpcijo.

Valens Vitamin D+ je edinstveno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila, ki prispeva k ohranjanju zdravih kosti. . Pršilo vsebuje vitamin D3, ki prispeva k normalni absorpciji kalcija v telesu, s tem pa k ohranjanju zdravih kosti in zob. Uživanje vitamina D je še posebej pomembno v obdobjih, ko ga zaradi nizke izpostavljenosti sončni svetlobi telo samo ne more tvoriti v zadostni količini. Pri tem je pomembno vedeti, da niso vse oblike vitamina D enake. VALENS vitamin D pršilo vsebuje naravno obliko vitamina D3, identično tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov poleti sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija. Izdelek vsebuje tudi vitamin K2 naravnega izvora, ki še dodatno prispeva k ohranjanju zdravih kosti. Poleg naravne oblike obeh vitaminov ga odlikuje tudi priročnost in preprosta uporaba , okus peperminta pa zagotavljatsvež dah. Izdelek ne vsebuje glutena in želatine, zato je primeren tudi za vegetarijance. Slajen je s ksilitolom, ki ga pogosto najdemo tudi v žvečilnih gumijih.

Priporočamo zaužitje enega razprška dnevno. Količina pri priporočenem odmerjanju zadostuje za 120 dni. V primeru povečanih potreb lahko zaužijete tudi do 3 razprške dnevno. Izdelek je sicer narejen za odrasle, lahko pa ga jemljejo tudi otroci nad tremi leti starosti, če jih okus peperminta ne moti.

1 razpršek (0,2 ml) vsebuje:

• Vitamin D3: 25 μg oz. 1000 IU (250 % PDV)

• Vitamin K2: 15 μg (20 % PDV)

Pršilo je slajeno s ksilitolom. Ima prijeten okus peperminta in pripomore tudi k svežemu dahu. Izdelek ne vsebuje glutena in želatine, zato je primeren tudi za vegetarijance.

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Porabiti v 6 mesecih po odprtju.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje