Trgovina
Vaša košarica

Vitabalans Glukozamin 600 mg, 180 tablet

Vitabalans Glukozamin 600 mg, 180 tablet Prehrana in dopolnila
Vitabalans Glukozamin 600 mg, 180 tablet
Vitabalans Glukozamin 600 mg, 180 tablet vsebuje glukozamin, ki je amino sladkor, pridobljen iz hitina rakov.  Glukozamin je sestavina sklepne teko..
Izbrano pakiranje:
180 kapsul
Proizvajalec: Vitabalans oy
19.18€
Brez DDV: 17.51€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapsule
Mesto uporabe sklepi, hrbet, noge, roke
Simptom/Problem vnetje, bolečina, celiakija, poškodbe, revma, artritis
Ključne beside nega, šport, mišice
Vitabalans Glukozamin 600 mg, 180 tablet vsebuje glukozamin, ki je amino sladkor, pridobljen iz hitina rakov.  Glukozamin je sestavina sklepne tekočine.
 
V sklepu ima sklepni hrustanec funkcijo blažilca trenja med dvemi kostmi. Staranje in poškodbe pospešujeta obrabo oz. tanjšanje hrustanca, kar vodi do bolečin v prizadetem sklepu, zmanjšane gibljivosti ter otekanja. Glukozamin je telesu naravna snov in je pomemben element sklepnega hrustanca. 
 
Glukozamin Vitabalans vsebuje 600 mg glukozamina in vitamin C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje hrustanca in kosti.  
 

 

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.
 
Diabetiki, osebe z glukozno intoleranco, osebe, ki se zdravijo s kumarinskimi antikoagulanti ter osebe z znanimi kardiovaskularnimi boleznimi ter astmatiki naj se zaradi previdnosti, o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Za odrasle 1 tableta dnevno. 

Sestavina v 1 tableti: Glukozaminijev sulfat kalijev klorid 999 mg:
  • od tega glukozaminijev sulfat 750 mg,
  • od tega glukozamin 600 mg.
                                       Vitamin C 50 mg
 
Sestavine: Glukozaminijev sulfat, kalijev klorid (lupinarji).
Polnila (celuloza, hidroksipropil celuloza), L-askorbinska kislina, glazirna sredstva (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid, polidekstroza, hidroksipropil metil celuloza, polietilen glikol 4000), barvilo (titanov dioksid).
 
Ne vsebuje laktoze, glutena, mlečnih beljakovin in kvasa. Lahko povzroči alergijsko reakcijo pri osebah z alergijo na lupinarje. 

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje