Trgovina
Vaša košarica

Vivavene dolgoelastični kompresijski povoj 15 cm x 10 m

Vivavene dolgoelastični kompresijski povoj 15 cm x 10 m Pripomočki in zaščita
Vivavene dolgoelastični kompresijski povoj 15 cm x 10 m
Uporablja se za preventivno in kompresijsko zdravljenje venskih obolenj (pri vnetju krčnih žil, po sklerozaciji krčnih žil, pri golenji razjedi, pr..
Izbrano pakiranje:
1 povoj
Proizvajalec: Tosama
9.97€
Brez DDV: 9.10€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika povoj
Mesto uporabe rane
Simptom/Problem poškodbe, odrgnine
Ključne beside pripomoček
Uporablja se za preventivno in kompresijsko zdravljenje venskih obolenj (pri vnetju krčnih žil, po sklerozaciji krčnih žil, pri golenji razjedi, pri edemu spodnjih okončin, pri kroničnem venskem popuščanju, po operacijah krčnih žil). Vivavene je NOV, izboljšan in sodoben dolgoelastični kompresijski povoj, izdelan iz 85 % bombaža rjave barve in 15 % ovitega elastana.Povoj je 130 % raztegljiv, pralen do 40 stopinj Celzija in ima lepljene robove. Dolžina povoja je 10 m v raztegnjenem stanju. Kompresijsko moč obdrži približno dva meseca. Ne vsebuje lateksa. Za lažje in pravilno povijanje ima povoj vtkani dve modri črti, ki označujeta širino posameznega zavoja.Če pravilno povijemo, nobena črta ni vidna. Navodila pravilnega povijanja so priložena

Povoj namestimo zjutraj takoj ob vstajanju, konec aktivnega dne pa ga odvijemo. Prav tako ga moramo odviti medpočitkom, ki traja več kot pol ure, saj se zaradi močne kompresije lahko pojavijo bolečine v nogi.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje