Trgovina
Vaša košarica

Vizol S Allergy, kapljice za oči

Vizol S Allergy, kapljice za oči Oči, leče in očala
Vizol S Allergy, kapljice za oči
Izdelek Vizol S ALLERGY izotonične kapljice za oko je medicinski pripomoček, ki se uporablja za preprečevanje in lajšanje simptomov alergijskega konju..
Izbrano pakiranje:
10ml
10.18€
Brez DDV: 9.29€
 • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapljice
Mesto uporabe oči
Simptom/Problem alergija, srbečica
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside alergija, nega, vlaži, kapljice, oko, zaščita, srbečica

Izdelek Vizol S ALLERGY izotonične kapljice za oko je medicinski pripomoček, ki se uporablja za preprečevanje in lajšanje simptomov alergijskega konjunktivitisa. Simptome, kot so srbečica, rdeče oči ali prekomerno solzenje oči, se lahko učinkovito lajša.  

 • Znotraj 30 sekund se bodo simptomi, kot so srbečica, solzenje in draženje očesa hitro ublažili.

Vizol S ALLERGY kapljice za oko ščitijo oko pred škodljivim delovanjem alergenov ter pomagajo pri procesu obnove razdražene in občutljive očesne sluznice.

Primerne so za uporabnike kontaktnih leč, za otroke in za ljudi, ki imajo občutljive oči.

KAJ VSEBUJEJO VIZOL S ALLERGY KAPLJICE ZA OKO?

Vizol S ALLERGY kapljice za oko vsebujejo Ectoin®, naravno molekulo, pridobljeno iz mikroorganizmov odpornih na ekstremne pogoje. Da bi preživeli, ti mikroorganizmi proizvajajo ekstremolite. Ectoin® je dobro raziskan ekstremolit, ki ga danes lahko uporabljamo za zaščito celic sluznice.

DODATNE INFORMACIJE

Vizol S ALLERGY kapljice za oko lahko uporabljate po operaciji očesa ali po očesni poškodbi, če vam je tako svetoval zdravnik. 
Podatki o uporabi Vizol S ALLERGY kapljic za oko med nosečnostjo in dojenjem trenutno niso znani. Pred uporabo Vizol S ALLERGY kapljic za oko se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, če:
 • ste noseči ali dojite,
 • niste prepričani o nosečnosti.
Otrokom, starim 10 let in mlajšim, ter bolnikom, ki niso sposobni samostojno uporabljati izdelka Vizol S ALLERGY, je treba pri uporabi Vizol S ALLERGY kapljic za oko nuditi pomoč.

NAVODILA ZA UPORABO

Izdelek Vizol S ALLERGY uporabljajte skladno z navodili za uporabo. V kolikor niste prepričani o načinu uporabe, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Kapljice se lahko uporabljajo po potrebi, večkrat na dan. V oko vkapajte 1-2 kapljici ter nekajkrat pomežiknite, da se bo raztopina enakomerno porazdelila po površini očesa. 

Če je potrebno, lahko izdelek Vizol S ALLERGY uporabljate tudi večkrat znotraj ene ure.

Pri prvi uporabi je potrebno plastenko aktivirati tako, da dozirnik držite navzdol proti tlom ter nanj nekajkrat pritisnete.


SESTAVA
 • Ectoin®, hidroksietil celuloza, natrijev klorid, voda, citratni pufer.
 • BREZ KONZERVANSOV

OPOZORILA IN PREVIDNOSTNI UKREPI:

Ne uporabljajte izdelka Vizol S ALLERGY:

 • v primeru preobčutljivosti (alergije) na Ectoin® ali katero koli drugo sestavino Vizol S ALLERGY kapljic za oko. V primeru alergijske reakcije je potrebno takoj prenehati z uporabo izdelka.
 • če je izdelek poškodovan ali preluknjan.
 • po poteku 3 mesecev po odprtju.

Ostala opozorila:

 • Da bi zagotovili varno uporabo in ustrezno higieno, mora vsako plastenko izdelka uporabljati le ena oseba.
 • Podatki o medsebojnem delovanju Vizol S ALLERGY kapljic za oko z drugimi kapljicami ali mazili za uporabo v očeh niso znani, zato sočasna uporaba z drugim izdelki za očesno uporabo ni priporočljiva.
 • Vizol S ALLERGY kapljice za oko je treba shranjevati nedosegljivo otrokom.
VARNOST IZDELKA
 • Tehnologija aplikatorja plastenke vsebuje filter, ki zagotavlja varnost uporabe izdelka, saj preprečuje kontaminacijo raztopine po odprtju.
 • Izdelek ne vsebuje konzervansov, s čimer je zmanjšana možnost draženja in poškodb očesne površine.
 • Izdelek uporabniki dobro prenašajo. Podatki o pojavu pogostih neželenih učinkov ali neželenih učinkov, ki ne izzvenijo, niso znani. V redkih primerih lahko pride do kratkotrajnega draženja, rdečih oči ali konjunktivitisa. V kolikor opazite kateri koli neželeni učinek, ki je povezan z uporabo Vizol S ALLERGY kapljic za oko, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
 • Če se vam stanje ne izboljša ali se poslabša, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje