Trgovina
Vaša košarica

Vizol S Allergy, kapljice za oči

Vizol S Allergy, kapljice za oči Oči, leče in očala
Vizol S Allergy, kapljice za oči
Vizol S Allergy, kapljice za oči šcitijo oko pred neugodnim delovanjem alergenov ter pomagajo pri obnovi razdražene in občutljive očesne sluznice.Vizo..
Izbrano pakiranje:
10ml
9.68€
Brez DDV: 8.84€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapljice
Mesto uporabeoči
Simptom/Problemalergija, srbečica
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidealergija, nega, vlaži, kapljice, oko, zaščita, srbečica

Vizol S Allergy, kapljice za oči šcitijo oko pred neugodnim delovanjem alergenov ter pomagajo pri obnovi razdražene in občutljive očesne sluznice.

Vizol S ALLERGY izotonične kapljice za oči se uporabljajo za preprečevanje in lajšanje znakov alergijskega konjuktivitisa. Znaki kot so srbečica, rdeče oči ali pretirano solzenje oči, se lahko učinkovito lajša s pomočjo Vizol S ALLERGY kapljicami za oči. Vizol S ALLERGY kapljice za oči ščitijo oko pred škodljivim delovanjem alergenov ter pomagajo pri procesu obnavljanja razdražene in občutljive očesne sluznice. Primeren je za osebe, ki uporabljajo kontaktne leče, za otroke in vse ljudi, ki imajo občutljive oči.


Vizol S ALLERGY uporabljajte kot je opisano v tem navodilu za uporabo. V kolikor niste prepričani o uporabi, preverite pri svojem zdravniku ali farmacevtu. Kapljice lahko uporabljate večkrat na dan, po potrebi. V oko vkapajte 1-2 kapljici ter nekajkrat pomežiknite, da se raztopina enakomerno porazdeli po površini očesa.  Pri prvi uporabi je potrebno plastenko aktivirati tako, da dozirnik držite navzdol proti tlom ter nanj večkrat pritisnete.


Sestava: Ectoin® (2 %), hidroksietil celuloza, natrijev klorid, voda, citratni pufer.

Ne UPORABLJAJTE Vizol S ALLERGY:

  • Po kirurških posegih na očeh ali v primeru poškodbe oči.
  • V primeru preobčutljivosti (alergije) na Ectoin® ali na katerokoli drugo sestavino Vizol S ALLERGY kapljic za oko. V primeru alergijske reakcije je potrebno takoj prenehati z uporabo proizvoda.

Ostala opozorila:

  • Da bi zagotovili varno uporabo in higieno, bi morala vsako plastenko proizvoda uporabljati le ena oseba.
  • Ni poznanega kakršnegakoli medsebojnega delovanja med Vizol S ALLERGY kapljicami za oči in drugimi kapljicami ali mazili za uporabo na očeh. V kolikor uporabljate katerikoli drug proizvod za oči, mora biti med uporabo teh dveh proizvodov vsaj 15 minutni razmak.
  • Ni podatkov o uporabi med nosečnostjo in dojenjem. V primeru nosečnosti ali dojenja se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Varnost proizvoda:

Aplikator vsebuje filter, ki omogoča varno uporabo ter omogoča sterilnost vsebine po odprtju. Kapljice ne vsebujejo konzervansov zato so varne za uporabo. Proizvod uporabniki dobro prenašajo. V redkih primerih lahko pride do draženja, rdečih oči ali konjunktivitisa. V kolikor prepoznate katerikoli neželeni učinek, se obrnite na svojega zdravnika ali farmacevta.


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje