Trgovina
Vaša košarica

Vizol S Intensive, kapljice za oči

Vizol S Intensive,  kapljice za oči Oči, leče in očala
Vizol S Intensive, kapljice za oči
Vizol S Intensive,  kapljice za oči z dvojnim delovanjem: regeneracija in vlaženje površin očesa. Lahko jih uporabljate tudi med nošenjem kontaktnih l..
Izbrano pakiranje:
10ml
10.44€
Brez DDV: 9.53€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapljice
Mesto uporabeoči
Simptom/Problemsuhe oči, draženje, srbečica, vnetje
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidekapljice, nega, oči, vnetje, pomirja, zaščita, leče

Vizol S Intensive,  kapljice za oči z dvojnim delovanjem: regeneracija in vlaženje površin očesa. Lahko jih uporabljate tudi med nošenjem kontaktnih leč. Vizol S Intensive kapljice za oči so namenjene regeneraciji poškodovane očesne površine, lajšanju težav suhega očesa različnih stopenj, stabilizaciji solznega filma, s svojo mazljivostjo pa naredijo površino očesa gladko. Vizol S Intensive kapljice vsebujejo provitamin B5 (dekspantenol  2%), ki veže vodo, neguje in obnavlja očesno površino ter natrijev hialuronat 0,15%, ki v trenutku navlaži oko.

Vizol S Intensive kapljice lajšajo težave tudi pri:

  • mehanični vzdraženosti površine očesa zaradi nošenja kontaktnih leč, diagnostičnih ali kirurških posegih na očesu,
  • mehanični vzdraženosti površine očesa zaradi zunanjih vzrokov (veter, sonce, klorirana voda, zdravljenje z zdravili),
  • preobremenjenosti oči ( dolgotrajno delo za računalnikom).

Uporaba kapljic omogoča hitro lajšanje navedenih težav. Vizol S Intensive kapljice imajo dvojni učinek: vsebujejo natrijev hialuronat, ki vlaži in stabilizira solzni film ter dekspantenol, ki umirja, ščiti in pomaga pri regeneraciji očesne površine. Kapljice za oko so namenjene zaščiti in vlaženju očesa. Na ta način lahko težave s suhostjo oči zmanjšamo in preprečimo zaplete. Vizol S Intensive kapljice se lahko uporabljajo med nošenjem kontaktnih leč.

Kapljice lahko uporabljate večkrat dnevno, po potrebi. Kapnite 1 do 2 kapljici v oko. Nekajkrat zaprite oči, da se raztopina enakomerno razporedi po njihovi površini. Kapljice ne vsebujejo konzervansov, zato niso škodljive za oko.

Natrijev hialuronat (0,15%); dekspantenol 2%; natrijev klorid; natrijev dihidrogenfosfat; brezvodni natrijev hidrogenfosfat; prečiščena voda.
Brez konzervansov. Tehnologija aplikatorja stekleničke vsebuje filter, ki omogoča varno uporabo ter preprečuje kontaminacijo raztopine po odprtju. Rok uporabe po odprtju je 6 mesecev.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje