Trgovina
Vaša košarica

Wartner, pisalo za odstranjevanje bradavic

Wartner, pisalo za odstranjevanje bradavic Pripomočki in zaščita
Wartner, pisalo za odstranjevanje bradavic
Wartner, pisalo za odstranjevanje bradavic klinično dokazano hitro in učinkovito odstrani navadne bradavice in bradavice na stopalih. Rezultat so v..
Izbrano pakiranje:
1,5 ml
Proizvajalec: Omega Pharma
13.37€
Brez DDV: 12.21€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika pisalo
Mesto uporabe koža, telo
Simptom/Problem bradavice
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside odstrani, pisalo, bradavice, nega
Wartner, pisalo za odstranjevanje bradavic klinično dokazano hitro in učinkovito odstrani navadne bradavice in bradavice na stopalih. Rezultat so vidni že v prvem tednu uporabe. Unikaten in inovativen aplikator v obliki pisala, ki omogoča natančen in enostaven nanos, vsebuje visokokoncentriran kislinski gel. TCA-gel (triklorocetno kislinski gel) odstranjuje navadne bradavice in bradavice na stopalu, tako da jih s kemijskim delovanjem izkorenini. Gel povzroča luščenje roževinastega tkiva bradavice in pomaga uničiti virusnega povzročitelja. Koža se po oluščenju bradavice obnovi.
 
Vidni rezultati že v prvem tednu uporabe
Unikaten & inovativen aplikator
Klinično dokazano delovanje
Varen za otroke od 4. leta starosti
Brez bolečin
Brez brazgotinjenja
Brez parabenov 
 

Gel previdno nanesite na vrh bradavice, tako da s plastjo prekrijete celotno površino bradavice. Izogibajte se zdravi koži okoli bradavice. Nanašajte dvakrat dnevno 4 dni. V naslednjih 4 dneh se vam bo začela luščiti koža, ki jo lahko previdno odstranite z mlačno vodo. Bradavica začne izginjati po prvem tednu uporabe. Če bradavica ne izgine popolnoma, postopek ponovite po 4 dneh. To lahko ponovite največ štirikrat. 

Sestavine Triklorocetna kislina (TCA) 40%

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje