Trgovina
Vaša košarica

Wartner, pisalo za odstranjevanje kurjih očes

Wartner, pisalo za odstranjevanje kurjih očes Pripomočki in zaščita
Wartner, pisalo za odstranjevanje kurjih očes
Wartner, pisalo za odstranjevanje kurjih očes klinično dokazano hitro in učinkovito odstrani kurja očesa in trdovratne otiščance na stopalih. Rezul..
Izbrano pakiranje:
4 ml
Proizvajalec: Omega Pharma
13.60€
Brez DDV: 12.42€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapisalo
Mesto uporabekoža, telo
Simptom/Problemkurja očesa, otiščanci
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidekurja očesa, otiščanci pritisk, obnovi
Wartner, pisalo za odstranjevanje kurjih očes klinično dokazano hitro in učinkovito odstrani kurja očesa in trdovratne otiščance na stopalih. Rezultati so vidni že v prvem tednu uporabe. Wartner pisalo za odstranjevanje kurjih očes je namenjen oskrbi odebeljene kože in sprememb na koži, kot so kurja očesa in trdovratni otiščanci, ki so posledica kroničnega pritiska na kožo (npr. pretesna obutev). Koža se zaradi stalnega trenja odebeli, toda če se pritisk nanjo ne zmanjša, lahko vodi do nastanka bolečih sprememb na koži. Unikaten in inovativen aplikator v obliki pisala, ki omogoča natančen in enostaven nanos, vsebuje visokokoncentriran kislinski gel. TCA-gel (triklorocetno kislinski gel) odstranjuje kurja očesa in trdovratne otiščance, tako da jih s kemijskim delovanjem izkorenini. Gel povzroča luščenje roževinastega tkiva odmrle kože kurjega očesa ali trdovratnega otiščanca. Koža se po luščenju odmrle kože obnovi.
 
Vidni rezultati že v prvem tednu uporabe
Unikaten & inovativen aplikator
Klinično dokazano delovanje
Varen za otroke od 4. leta starosti
Brez bolečin
Brez brazgotinjenja
Brez parabenov
 
 

Tanko plast gela previdno nanesite po celotni površini otiščanca/kurjega očesa. Izogibajte se zdravi koži okoli kurjega očesa/otiščanca. Nanašajte enkrat dnevno 4 dni zapored. V naslednjih 4 dneh se vam bo začela luščiti koža, ki jo lahko previdno odstranite z mlačno vodo. Če kurje oko/otiščanec ne izgine popolnoma, postopek ponovite po 4 dneh. To lahko ponovite največ štirikrat. 

Triklorocetna kislina (TCA) 20%.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje