Trgovina
Vaša košarica

Waya Balance, kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke

Waya Balance, kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke Prehrana in dopolnila
Waya Balance, kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke
Waya Balance, kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke za uravnoteženo črevesno mikrofloro. Probiotične kapljice WAYA® odlikuje:v 7 kapljicah vseb..
Izbrano pakiranje:
10 ml
Proizvajalec: Medis
13.45€
Brez DDV: 12.28€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapljice
Mesto uporabe prebavila
Simptom/Problem prebava, driska
Ciljna skupina dojenčki, otroci
Ključne beside probiotiki, prebava, dojenčki, probiotični sev, kapljice, prebavila

Waya Balance, kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke za uravnoteženo črevesno mikrofloro. Probiotične kapljice WAYA® odlikuje:

  • v 7 kapljicah vsebujejo vsaj 1,4 x 109 kolonijskih enot mikroenkapsulirane probiotične kulture Lactobacillus rhamnosus GG
  • so primerne za novorojenčke, dojenčke in otroke
  • so nevtralnega vonja in okusa
  • ne vsebujejo alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, SO2, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov)
  • po odprtju stekleničke so kapljice uporabne še vsaj en mesec

Mikroenkapsulirana oblika

Probiotiki so živi organizmi, ki so izjemno občutljivi pri prehodu skozi kislo okolje prebavil, zato jih je treba ustrezno zaščititi. Mikroenkapsulirana oblika probiotične kulture Lactobacillus rhamnosus GG omogoča 5-krat večje preživetje v prebavilih v primerjavi z drugimi probiotiki na trgu in posledično je zagotovljena večja koncentracija probiotika na mestu delovanja. 


Izdelek ima naravno prisotno usedlino, zato pred vsako uporabo stekleničko dobro pretresite. Po pretresanju postane izdelek naravno moten. Če jemljete antibiotik, vzemite kapljice vsaj 2 uri pred zaužitjem antibiotika ali 2 uri po njem. Probiotične kapljice WAYA® uporabljajte vsaj dva tedna. Za dolgotrajno uravnavanje črevesne mikroflore je priporočljivo redno uživanje. Najbolje je kapljice  zaužiti samostojno na žlički. Izdelek je nevtralnega vonja in okusa.

Odmerjanje:
  • Dojenčki in otroci do 2. leta starosti: 7 kapljic 1-krat na dan
  • Otroci po 2. letu starosti: 10 kapljic 1-krat na dan

Glavna sestavina: Probiotična kultura Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103)

Sestavine: Koruzno olje, Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103)


Shranjujte na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Če ste alergični ali preobčutljivi na sestavine probiotičnih kapljic WAYA®, izdelka ne uporabljajte. Izdelek ne vsebuje alergenov, laktoze, glutena, mlečnih beljakovin. Izdelek je nevtralnega vonja in okusa.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje