Trgovina
Vaša košarica

Waya D3, probiotične kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke

Waya D3, probiotične kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke Prehrana in prehranska dopolnila za dojenčke in otroke
Waya D3, probiotične kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke
Waya D3, probiotične kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke s probiotikom Lactobacillus rhamnosus GG in vitaminom D3 v oljni suspenziji, ..
Izbrano pakiranje:
10 ml
Proizvajalec: Medis
13.26€
Brez DDV: 12.11€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapljice
Mesto uporabe prebavila, kosti
Simptom/Problem krči, rast in razvoj kosti
Ciljna skupina dojenčki, otroci
Ključne beside probiotik, kosti, vitamin D, krči, kapljice
Waya D3, probiotične kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke s probiotikom Lactobacillus rhamnosus GG in vitaminom D3 v oljni suspenziji, zato je verjetnost pojava krčev pri novorojenčkih in dojenčkih minimalna. Vitamin D je potreben za normalno rast in razvoj kosti otrok ter ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Probiotične kapljice WAYA D3 odlikuje:
  • 7 kapljic vsebuje 400 I. E. (10 μg) vitamina D3 in najmanj 1,4 × 109 kolonijskih enot mikroenkapsulirane probiotične kulture Lactobacillus rhamnosus GG
  • vitamin D je potreben za normalno rast in razvoj kosti otrok ter ima vlogo pri delovanju imunskega sistema
  • vitamin D3 v oljni suspenziji ne potrebuje dodatkov (antioksidanti, stabilizatorji, konzervansi), ki lahko povzročajo napenjanje in krče
  • vitamin D3 je rastlinskega izvora in tako primeren tudi za vegetarijance
  • so nevtralnega vonja in okusa
  • ne vsebujejo alergenov (mlečnih beljakovin, glutena, laktoze, jajc, rib, arašidov, sezama, SO2, soje, oreščkov, zelene, gorčice, rakov)
  • po odprtju stekleničke so kapljice uporabne še vsaj en mesec
Mikroenkapsulirana oblika
Probiotiki so živi organizmi, ki so izjemno občutljivi pri prehodu skozi kislo okolje prebavil, zato jih je treba ustrezno zaščititi. Mikroenkapsulirana oblika probiotične kulture Lactobacillus rhamnosus GG omogoča 5-krat večje preživetje v prebavilih v primerjavi z drugimi probiotiki na trgu in posledično je zagotovljena večja koncentracija probiotika na mestu delovanja. 

Probiotične kapljice WAYA® D3 so primerne za dolgotrajno jemanje. Najbolje je kapljice zaužiti samostojno na žlički. Če jemljete antibiotik, vzemite kapljice vsaj 2 uri pred zaužitjem antibiotika ali 2 uri po njem. Izdelek ima naravno prisotno usedlino, zato pred vsako uporabo stekleničko dobro pretresite. Po pretresanju postane izdelek naravno moten. Izdelek je nevtralnega vonja in okusa.

Odmerjanje:
  • Dojenčki in otroci do 2. leta starosti: 7 kapljic 1-krat na dan
  • Otroci po 2. letu starosti: 10 kapljic 1-krat na dan

Glavna sestavina: 7 kapljic vsebuje najmanj 1,4 × 109 kolonijskih enot mikroenkapsulirane probiotične kulture Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) in 400 I. E. (10 μg) (200 % PDV*) vitamina D3.

*PDV -Priporočeni dnevni odmerek.

Sestavine: Koruzno olje, Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), vitamin D3. 


Shranjujte na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Če ste alergični ali preobčutljivi na sestavine probiotičnih kapljic WAYA® D3 , izdelka ne uporabljajte. Izdelek ne vsebuje alergenov, laktoze, glutena, mlečnih beljakovin. Izdelek je nevtralnega vonja in okusa.

Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Izdelek shranjujte v originalni embalaži in ga porabite v enem mesecu po prvem odprtju.


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje