Trgovina
Vaša košarica

Wellion Calla Light, merilnik sladkorja v krvi

Wellion Calla Light, merilnik sladkorja v krvi Pripomočki in zaščita
Wellion Calla Light, merilnik sladkorja v krvi
Wellion Calla Light, merilnik sladkorja v krvi je priročen in ergonomsko oblikovan, ima lahko berljiv zaslon, protizdrsna gumijasta prevleka in dru..
Izbrano pakiranje:
1 komplet
Proizvajalec: Wellion
10.60€
Brez DDV: 9.68€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabe ožilje
Simptom/Problem diabetes
Ključne beside diagnostika, kri

Wellion Calla Light, merilnik sladkorja v krvi je priročen in ergonomsko oblikovan, ima lahko berljiv zaslon, protizdrsna gumijasta prevleka in druge uporabne funkcije pa olajšajo življenje s sladkorno boleznijo.

Osvetljen zaslon in izjemno velike številke omogočajo enostavno branje rezultatov na zaslonu. Mnogim diabetikom bo izjemna berljivost v veliko pomoč pri njihovem vsakdanjem življenju.

Sedaj je prvič mogoče prikazati povprečne vrednosti za 1, 7, 14, 30, 60 in 90 dni. Bolniki in zdravstveni delavci lahko veliko bolj natančno ovrednotijo raven sladkorja v krvi.

Uporabniki lahko nastavijo 3 različne časovne alarme kot opomnik za merjenje krvnega sladkorja. Poleg tega lahko bolniki nastavijo mejne vrednosti sladkorja v krvi - vsi rezultati, ki so izven teh vrednosti, so označeni na zaslonu. Ob hipo- ali hiperglikemiji alarm poveča občutljivost odkrivanja in zagotavlja, da bolnik s pravilnimi ukrepi odpravi takšna stanja.

 Merilnik Wellion CALLA Light hrani v pomnilniku zadnjih 500 rezultatov z datumom in uro, do katerih lahko enostavno dostopate s pomočjo tipk.

Vsebina kompleta: 

  • 1 merilnik Wellion CALLA Light
  • 1 torbica
  • 1 prožilna naprava Wellion 
  • 10 lancet Wellion 
  • 10 merilnih lističev Wellion 
  • 1 dnevnik za samokontrolo

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje