Trgovina
Vaša košarica

Wellion Luna, merilni lističi za glukozo

Wellion Luna, merilni lističi za glukozo Pripomočki in zaščita
Wellion Luna, merilni lističi za glukozo
Wellion Luna merilni lističi za glukozo Wellion LUNA merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebuje..
Izbrano pakiranje:
50 lističev
Proizvajalec: Wellion
24.92€
Brez DDV: 22.76€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabeožilje
Simptom/Problemdiabetes
Ključne besidediagnostika, kri

Wellion Luna merilni lističi za glukozo 

Wellion LUNA merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode, vstavljene s pomočjo zapletenega postopka. Biološki substrat – glukoza oksidaza – je nanesen v reakcijskem območju merilnega lističa z visoko natančnim razpršilcem. Glukoza oksidaza je encim, ki z glukozo v krvi reagira zelo specifično. Pri tej reakciji se proizvede določena količina električnega toka, ki se nato preračuna v rezultat merjenja glukoze, ki je prikazan na zaslonu.

 Merilni lističi Wellion LUNA za glukozo so opremljeni z BREZ KODNO tehnologijo – kar pomeni dodaten plus za vašo varnost.

 Med razvijanjem Wellion LUNA merilnih lističev smo se odločili lističe izdelati v priročni velikosti, kar uporabnikom omogoča enostavno izvzemanje iz vsebnika ter preprosto in varno vstavljanje v režo za merilne lističe.

 Konec lističa, na katerem se kri vsrka v reakcijsko območje s pomočjo tehnologije sip-in, je od merilnika dovolj oddaljen, da se prepreči onesnaženje merilnika s krvjo.

 Za uporabo z merilniki Wellion LUNA

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje