Lasišče

Lasišče

Parasidose, kremni gel proti ušem z glavnikom in kapo

Parasidose, kremni gel proti ušem z glavnikom in kapo z izboljšano sestavo in hitrim delovanjem v 15 minutah. Vsebuje aktivni kompleks naravneg..

Paranit za zaščito pred ušmi, pršilo

Paranit za zaščito pred ušmi, pršilo


€9.77 Brez Davka: €8.01

Paranit za zaščito pred ušmi, pršilo je repelent , ki zagotavlja dolgotrajno in učinkovito zaščito pred naglavnimi ušmi. Paranit zaščita pred ..

Paranit, šampon za odstranjevanje naglavnih uši in gnid

Paranit, šampon za odstranjevanje naglavnih uši in gnid  je klinično testiran in dokazano učinkovit proti naglavnim ušem: njegova formula z dvojnim de..

A-Derma Exomega otroški šampon

A-Derma Exomega otroški šampon


€18.77 Brez Davka: €15.38

A-Derma Exomega otroški šampon šampon  je izdelek za aktivno higieno atopične in zelo suhe kože lasišča in las (dojenčki, otroci in odrasli). Blago sr..

Becutan otroški šampon

Becutan otroški šampon


€2.58 Brez Davka: €2.12

Becutan otroški šampon ima izjemno nežno delovanje ne povzroča draženja in reakcij na lasišču. Šampon neguje nežne otroške lase, jih naredi mehke in e..

Bübchen otroško tekoče milo

Bübchen otroško tekoče milo


€6.77 Brez Davka: €5.55

Bübchen otroško tekoče milo je posebej primerno za nežno in občutljivo kožo dojenčkov in otrok. Milo je primerno za umivanje las in telesa. Tekoče..

Ducray Elution

Ducray Elution


€11.88 Brez Davka: €9.73

Ducray Elution šampon je podaljšana uporaba medicinskih šamponov, zunanji dejavniki kot na primer onesnaževanje okolja, stres in neprimerni izdelki za..

Ducray Extra-Doux, 400ml

Ducray Extra-Doux, 400ml


€12.11 Brez Davka: €9.92

Ducray Extra-Doux, 400ml je namenjen pogostemu umivanju las. S provitaminom B5 poveča naravno odpornost in moč las. Lasje postanejo opazno bolj ela..

Uriage D.S, emuzija

Uriage D.S, emuzija


€16.09 Brez Davka: €13.19

Uriage DS, emuzija za nego kože, ki je nagnjena k seboroičnem dermatitisu. Za obraz, telo in lasišče. Primerna za dojenčke, otroke in odrasle. Neko..

Green People Otroški negovalni balzam s sivko za lase

Otroški negovalni balzam Green People vlaži in mehča lase ter preprečuje nastajanje vozličkov. Obogaten z vitamini in naravnimi proteini ter z meša..

Green People Otroški šampon s sivko za lase

Green People Otroški šampon s sivko za lase


€13.11 Brez Davka: €10.75

Green People Otroški šampon s sivko za lase z blagodejno mešanico aloe vere, sivke in čajeve mirte za učinkovito nego las in lasišča.Naravna nega las ..

Buds darilni set organske kozmetike za dojenčke in otroke

Buds darilni ste organske kozmetike za dojenčke in otroke vsebuje Buds organsko kremo za dojenčke in otroke, Buds organsko tekoče milo za otroke in ..