Lasišče

Lasišče

Parasidose, kremni gel proti ušem z glavnikom in kapo

Parasidose, kremni gel proti ušem z glavnikom in kapo z izboljšano sestavo in hitrim delovanjem v 15 minutah. Vsebuje aktivni kompleks naravnega iz..

Paranit za zaščito pred ušmi, pršilo

Paranit za zaščito pred ušmi, pršilo


€9.77 Brez Davka: €8.01

Paranit za zaščito pred ušmi, pršilo je repelent , ki zagotavlja dolgotrajno in učinkovito zaščito pred naglavnimi ušmi. Paranit zaščita pred ušmi ..

Paranit, šampon za odstranjevanje naglavnih uši in gnid

Paranit, šampon za odstranjevanje naglavnih uši in gnid  je klinično testiran in dokazano učinkovit proti naglavnim ušem: njegova formula z dvojnim de..

Becutan otroški šampon

Becutan otroški šampon


€2.58 Brez Davka: €2.12

Becutan otroški šampon ima izjemno nežno delovanje ne povzroča draženja in reakcij na lasišču. Šampon neguje nežne otroške lase, jih naredi mehke in e..

Bübchen otroško tekoče milo

Bübchen otroško tekoče milo


€6.77 Brez Davka: €5.55

Bübchen otroško tekoče milo je posebej primerno za nežno in občutljivo kožo dojenčkov in otrok. Milo je primerno za umivanje las in telesa. Tekoče..

Ducray Elution, šampon

Ducray Elution, šampon


€11.88 Brez Davka: €9.73

Ducray Elution, šampon je dermatološki zaščitni šampon. Vsebuje cinkov glukonat. Po uporabi šamponov proti prhljaju. Preprečuje ponovni pojav prh..

Ducray Extra-Doux, šampon za lase

Ducray Extra-Doux, šampon za lase


€12.11 Brez Davka: €9.92

Ducray Extra-Doux, šampon za lase za pogosto uporabo. Občutljivi lasje. Za celotno družino, od 3.leta dalje. Brez parabenov. Brez fenoksietanola...

Uriage D.S, emuzija

Uriage D.S, emuzija


€17.85 Brez Davka: €14.63

Uriage DS, emuzija za nego kože, ki je nagnjena k seboroičnem dermatitisu. Za obraz, telo in lasišče. Primerna za dojenčke, otroke in odrasle. Neko..

Green People Otroški negovalni balzam s sivko za lase

Otroški negovalni balzam Green People vlaži in mehča lase ter preprečuje nastajanje vozličkov. Obogaten z vitamini in naravnimi proteini ter z meša..

Green People Otroški šampon s sivko za lase

Green People Otroški šampon s sivko za lase


€13.11 Brez Davka: €10.75

Green People Otroški šampon s sivko za lase z blagodejno mešanico aloe vere, sivke in čajeve mirte za učinkovito nego las in lasišča.Naravna nega las ..

Buds darilni set organske kozmetike za dojenčke in otroke

Buds darilni ste organske kozmetike za dojenčke in otroke vsebuje Buds organsko kremo za dojenčke in otroke, Buds organsko tekoče milo za otroke in ..

Eucerin Dermocapillaire Hypertolerant, šampon

Eucerin Dermocapillaire Hypertolerant, šampon


€14.48 Brez Davka: €11.87

Eucerin DermoCapillaire Hypertolerant šampon je primeren za zelo občutljivo lasišče. Aktivna učinkovina bisabolol pomiri lasišče, posebna formula pa..