Uši

Uši

Parasidose, kremni gel proti ušem z glavnikom in kapo

Parasidose, kremni gel proti ušem z glavnikom in kapo z izboljšano sestavo in hitrim delovanjem v 15 minutah. Vsebuje aktivni kompleks naravnega iz..

Paranit za zaščito pred ušmi, pršilo

Paranit za zaščito pred ušmi, pršilo


€9.77 Brez Davka: €8.01

Paranit za zaščito pred ušmi, pršilo je repelent , ki zagotavlja dolgotrajno in učinkovito zaščito pred naglavnimi ušmi. Paranit zaščita pred ušmi ..

Paranit, šampon za odstranjevanje naglavnih uši in gnid

Paranit, šampon za odstranjevanje naglavnih uši in gnid  je klinično testiran in dokazano učinkovit proti naglavnim ušem: njegova formula z dvojnim de..

Paranit, šampon in balzam za nego las

Paranit, šampon in balzam za nego las


€5.91 Brez Davka: €4.84

Paranit, šampon in balzam za nego las pripomore k lažjemu odstranjevanju uši in gnid iz lasišča. Njegova nežna formula opere lase in jim daje svetleč ..

Paranit, losjon za odstranjevanje naglavnih uši in gnid za dolge lase

Paranit, losjon za odstranjevanje naglavnih uši in gnid za dolge lase je prvi proizvod za odstranjevanje uši in gnid za dolge lase, ki klinično dokaza..

Paranit, losjon v pršilu za odstranjevanje naglavnih uši in gnid

Paranit, losjon v pršilu za odstranjevanje naglavnih uši in gnid  je klinično testiran in dokazano učinkovit proti naglavnim ušem: njegova formula z d..

Nitolic Prevent Plus, pršilo proti ušem

Nitolic Prevent Plus, pršilo proti ušem


€11.28 Brez Davka: €9.24

Nitolic Prevent Plus, pršilo proti ušem  je učinkovit, da velja za namene preprečevanja okužb lasišča z ušmi za odlično izbiro med medicinskimi pripom..