Kozmetika

Kozmetika

A-Derma zaščitna krema, 50 ml

A-Derma zaščitna krema, 50 ml


€13.57 Brez Davka: €11.12

A-Derma zaščitna krema, 50 ml  je namenjena vsakodnevni negi občutljive kože. Uporablja se za zaščito kože obraza in rok pred draženjem ter za zmanjša..

Favn Natali, mazilo proti strijam

Favn Natali, mazilo proti strijam


€17.57 Brez Davka: €14.40

Favn Natali, mazilo proti strijam  ima skrbno izbrane sestavine, ki prodrejo v globino kože, jo nahranijo in ji povrnejo naravno vlažnost. Premišljena..

Eucerin AtopiControl acute, negovalna krema

Eucerin AtopiControl acute, negovalna krema


€14.99 Brez Davka: €12.28

Eucerin AtopiControl acute, negovalna krema prekine začarani krog srbečih izbruhov s pomirjujočo nego. Njene negovalne lastnosti pomagajo zmanjšati..

Karitejevo olje z vitaminom E

Karitejevo olje z vitaminom E


€10.45 Brez Davka: €8.57

Karitejevo olje z vitaminom E  brez dišav in barvil je obogateno z vitaminom E. Nežna masaža s karitejevim oljem pomaga ohranjati voljno in negovano k..

Victor Philippe, karitejevo maslo

Victor Philippe, karitejevo maslo


€18.07 Brez Davka: €14.81

Victor Philippe, karitejevo maslo brez dodanih dišav za telo, obraz in lase. S stiskanjem semen drevesa Shea nastane karitejevo maslo, ki je bogato z ..

Trudi Bagnolatte - Mleko za kopanje s pomarančnim medom, 250 ml

Trudi Bagnolatte - Mleko za kopanje s pomarančnim medom je zelo nežno kopalno mleko, ima fiziološko pH vrednost in je dermatološko testirano. Izjem..

Trudi Olio Nutriente - Hranilno olje z Gelom Royal

Trudi Olio Nutriente - Hranilno olje z Gelom Royal negovalno olje je ključnega pomena v prvih mesecih otrokovega življenja pri premagovanju težav s..

Trudi Crema Idratante Lenitiva - Vlažilna in zaščitna krema s propolisom

Trudi Crema Idratante Lenitiva - Vlažilna in zaščitna krema s propolisom je nepogrešljiva pri sprehodih na svežem zraku, saj vremenske razmere ..

Trudi Acqua Di Colonia - Osvežilna kolonjska voda

Trudi Acqua Di Colonia - Osvežilna kolonjska voda je primerna za vse otroke, saj vsebuje nizko vsebnost alkohola ter posledično ne draži in izsušuj..

Trudi Gel Balsamico - Odišavljeni balzamični gel z naravnimi izvlečki

Trudi Gel Balsamico - Odišavljeni balzamični gel z naravnimi izvlečki kamilice, brinja ter medu evkaliptusovega drevesa. Trudi odišavljen balzamiče..

Trudi Salviettine Detergenti -  Čistilni robčki s cvetličnim nektarjem

Trudi Salviettine Detergenti -  Čistilni robčki s cvetličnim nektarjem so do vaše kože oziroma kože vašega otroka so izjemno mehki in tole..

Trudi Salviettine Detergenti in Cotone - Bombažni čistilni robčki s cvetličnim nektarjem

Trudi Salviettine Detergenti in Cotone - Bombažni čistilni robčki s cvetličnim nektarjem so izjemno mehki ter dermatološko preizkušeni ter testiran..