Vitamini in minerali

Vitamini in minerali

O.R.S. peroralna rehidracijska raztopina, šumeče tablete

O.R.S. peroralna rehidracijska raztopina, šumeče tablete  z okusom limone za pripravo napitka z glukozo in uravnoteženo koncentracijo elektr..

Elevit Pronatal, tablete

Elevit Pronatal, tablete


€14.65 Brez Davka: €13.38

Elevit Pronatal, tablete je zdravilo, ki vsebuje vitamine, minerale in elemente v sledeh. ELEVIT PRONATAL se uporablja za preprečevanje ali izboljšanj..

Femibion 1 z vitaminom D in jodom, tablete

Femibion 1 z vitaminom D in jodom, tablete


€13.06 Brez Davka: €11.93

Femibion 1 z vitaminom D in jodom, tablete vsebuje 400 µg folne kisline in 416 µg aktivne oblike folne kisline – Metafolin®, kar zagotavlja optimal..

Floradix Epresat Energetikum Multivitamin, tonik

Floradix Epresat Energetikum Multivitamin, tonik


€15.17 Brez Davka: €13.86

Floradix Epresat Energetikum Multivitamin, tonik vsebuje vitamini A, B6, C in D imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema. Vitamini B2, B6, in C pri..

Floradix Floravital, tonik z železom in vitamini

Floradix Floravital, tonik z železom in vitamini za vse ki ste slabokrvni in posledično utrujeni ter izčrpani.  Floradix Floravital vsebuje železo ..

Bio C A.Vogel, žvečljive tablete

Bio C A.Vogel, žvečljive tablete


€7.70 Brez Davka: €7.04

Bio C A.Vogel, žvečljive tablete vsebujejo naravni vitamin C. Izdelane so na naraven način s sušenjem plodov karibskih češenj.Vitamin C pripomore k no..

Floradix, tablete

Floradix, tablete


€11.73 Brez Davka: €10.71

Floradix, prebavilom prijazno železo za vse, ki imajo povečane potrebe po železu, so posledično utrujeni in izčrpani vsebujejo železo (II) v oblik..

Natural Wealth Magnezij, 250 mg

Natural Wealth Magnezij, 250 mg


€14.51 Brez Davka: €13.25

Natural Wealth Magnezij, 250 mg vsebuje Magnezij, ki zaradi splošnega znanja o njegovem pomanjkanju med prebivalstvom smatramo kot rizični dejavnik..

Elevit, vitamini in minerali za nosečnice, 100 tablet

Elevit, vitamini in minerali za nosečnice, 100 tablet se uporablja za preprečevanje ali izboljšanje motenj zaradi porušenega ravnotežja ali pomanjk..

Cerolete, tablete

Cerolete, tablete


€5.65 Brez Davka: €5.16

Cerolete, tablete  za lizanje polnega in aromatičnega okusa z veliko vitamina C. Vsebujejo 100 mg vitamina C, kar zadošča za pokritje dnevnih potreb. ..

Apisirup, sirup

Apisirup, sirup


€5.58 Brez Davka: €5.09

Apisirup, sirup  že več desetletij ohranja svoje mesto tako med Medexovimi izdelki kot pri potrošnikih. S timijanom za zdrava dihala, propolisom, vita..

Molkosan, 200 ml

Molkosan, 200 ml


€5.70 Brez Davka: €5.21

Molkosan, 200 ml je pridobljen z mlečnokislinsko fermentacijo sirotke. Izdelek praktično ne vsebuje beljakovin in maščob. Največji delež (približno 80..