Dude

Dude

Avent, nočna silikonska duda 0-6m

Avent, nočna silikonska duda 0-6m


€9.15 Brez Davka: €7.50

Avent nočna silikonska duda za dojenčke do šestega meseca starosti. Cucelj dude je izdelan iz izredno mehkega silikona, ki je trpežnejši od lateksa ..

Avent, silikonska duda 6-18m

Avent, silikonska duda 6-18m


€9.15 Brez Davka: €7.50

Avent silikonska duda za dojenčke med 6. in 18. mesecem starosti. Cucelj dude je izdelan iz izredno mehkega silikona, ki je trpežnejši od lateksa in n..

Avent, nočna silikonska duda 6-18m

Avent, nočna silikonska duda 6-18m


€8.22 Brez Davka: €6.73

Avent, nočna silikonska duda 6-18m  s posebnim ročajem, ki se ponoči sveti. Ploščati simetrični cuclji kapljičaste oblike Philips Avent omogočajo nara..

Avent, silikonska duda sensitive, 0-6 mesecev

Avent, silikonska duda sensitive, 0-6 mesecev


€9.15 Brez Davka: €7.50

Silikonska duda Avent s prostim pretokom z ortodontskim, simetričnim in zložljivim cucljem brez vonja in okusa in z varnostnim polkrožnim držajem. O..

Hevea, Ortodontska duda iz kavčuka LUNA&ZVEZDICE (0-3m)

Hevea, Ortodontska duda iz kavčuka LUNA&ZVEZDICE (0-3m) ima dizajn lune in zvezdic, ki je nevtralen. Za punčke in fatke. Na voljo je v eleg..

Hevea, Ortodontska duda iz kavčuka LUNA&ZVEZDICE (3-36m)

Hevea, Ortodontska duda iz kavčuka LUNA&ZVEZDICE (3-36m) ima dizajn lune in zvezdic, ki je nevtralen. Za punčke in fatke. Na voljo je v ele..

Hevea, Ortodontska duda iz kavčuka LUNA&ZVEZDICE (3-36m) LARGE

Hevea, Ortodontska duda iz kavčuka LUNA&ZVEZDICE (3-36m) LARGE ima dizajn lune in zvezdic, ki je nevtralen. Za punčke in fatke. Na voljo je..

Hevea, Ortodontska duda iz kavčuka ROŽICE (3-36m)

Hevea, Ortodontska duda iz kavčuka ROŽICE (3-36m) ima dizajn rožic za punčke. Na voljo je v elegantni rjavo-roza embalaži, izdelani iz reciklir..

Hevea, Ortodontska duda iz kavčuka AVTO (3-36m)

Hevea, Ortodontska duda iz kavčuka AVTO (3-36m) ima dizajn avtomobilčka za fantke. Na voljo je v elegantni rjavo-modri embalaži, izdelani iz re..

Hevea, Ortodontska duda iz kavčuka RAČKE (3-36m)

Hevea, Ortodontska duda iz kavčuka RAČKE (3-36m) ima nevtralen dizajn račk. Na voljo je v elegantni modri embalaži, izdelani iz recikliranega i..

Hevea, Okrogla tolažilna duda iz kavčuka KRONCA (0-3m)

Hevea, Okrogla tolažilna duda iz kavčuka KRONCA (0-3m) ima dizajn krone, ki je primerna za male prince in princeske. Na voljo je v elegantni rj..

Hevea, Okrogla tolažilna duda iz kavčuka KRONCA (3-36m)

Hevea, Okrogla tolažilna duda iz kavčuka KRONCA (3-36m)  ima dizajn krone, ki je primerna za male prince in princeske. Na voljo je v elegantni ..