Za zobke

Za zobke

Nenedent, zobna pasta za otroke s fluorom

Nenedent, zobna pasta za otroke s fluorom


€2.42 Brez Davka: €1.98

Nenedent, zobna pasta za otroke s fluorom predstavlja temeljito, a hkrati nežno onego otroški zob. Nežna, a temeljita nega mlečnih zob s trojno zaščit..

Elmex Junior, otroška zobna krema 6-12 let

Elmex Junior, otroška zobna krema 6-12 let


€3.46 Brez Davka: €2.84

Elmex Junior, otroška zobna krema 6-12 let je zasnovana posebej za specifične potrebe rastočih zob, ki izraščajo in škrbiin. Predvsem novi zobje ..

Green People, zobna pasta z osvežujočo poprovo meto

Green People, zobna pasta z osvežujočo poprovo meto aloe vero in miro ter z izvlečki listov oljke je primerna za nego občutljivih zob in dlesni z..

Dologel, gel za usta in dlesni

Dologel, gel za usta in dlesni


€5.92 Brez Davka: €4.85

Dologel, gel za usta in dlesni  učinkovita pomoč pri bolečih in oteklih dlesnih zaradi izraščanja zob pri otrocih, poškodbah ali draženju sluznice, ki..

Curaprox Curakid CK4260, otroška zobna ščetka

Curaprox Curakid CK4260, otroška zobna ščetka za nežno čiščenje zobkov že od prvega izraslega mlečnega zobka naprej - zabava za dojenčke in malčk..

Curaprox Ortho kit, ortodontski komplet

Curaprox Ortho kit, ortodontski komplet


€27.89 Brez Davka: €22.86

Curaprox Ortho kit, ortodontski komplet Je komplet za vse s fiksnim ortodontskim aparatom, ki zahteva še intenzivnejšo nego zob in obzobnih tkiv ..

Green People, otroška zobna pasta z zeleno meto in aloe vero

Green People, otroška zobna pasta z zeleno meto in aloe vero je obogatena z poprovo meto, zeleno meto in aloe vero. Preprečuje nastanek kariesa, ..