Kašelj

Kašelj

Prospan sirup, 200 ml

Prospan sirup, 200 ml


€10.15 Brez Davka: €9.27

Prospan sirup, 200 ml  je zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja kot pomoč pri redčenju goste sluzi v dihalnih poteh, s čimer olajša izkašljeva..

Fluimukan 600 mg prašek za peroralno raztopino - med in limona, vrečice

Fluimukan 600 mg prašek za peroralno raztopino - med in limona, vrečice vsebuje zdravilno učinkovino acetilcistein in redči gosto sluz v dihalnih pote..

Prospan sirup, 100 ml

Prospan sirup, 100 ml


€6.05 Brez Davka: €5.53

Prospan sirup, 100 ml  je zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja kot pomoč pri redčenju goste sluzi v dihalnih poteh, s čimer olajša izkašljeva..

Galex, Slezov sirup

Galex, Slezov sirup


€5.80 Brez Davka: €5.30

Galex, Slezov sirup iz izvlečka korenin navadnega sleza za lajšanje suhega, dražečega kašlja. Slezov sirup je namenjen uporabi pri otrocih in odraslih..

Herbion jegličev sirup

Herbion jegličev sirup


€6.12 Brez Davka: €5.59

Herbion jegličev sirup za izkašljevanje vsebuje tekoči ekstrakt zmesi korenine jegliča in zeli vrtne materine dušice. Herbion jegličev sirup je tradic..

Herbion trpotčev sirup

Herbion trpotčev sirup


€6.12 Brez Davka: €5.59

Herbion trpotčev sirup vsebuje ekstrakt zmesi lista ozkolistnega trpotca in cveta gozdnega slezenovca ter vitamin C. Sluzi, ki jih kot učinkovine vseb..

Sinecod, sirup

Sinecod, sirup


€9.71 Brez Davka: €8.87

Sinecod, sirup vsebuje zdravilno učinkovino butamiratijev citrat, ki sodi v skupino zdravil, imenovano antitusiki. Zdravilo Sinecod se uporablja za si..

Bisolvon, tablete

Bisolvon, tablete


€6.36 Brez Davka: €5.81

Bisolvon, tablete uporabljamo kot sekretolitik (utekočinja sluz) in sekretomotorik (pospešuje izločanje sluzi iz dihal) pri akutnih in kroni..

Prospan, 20 šumečih tablet

Prospan, 20 šumečih tablet


€9.89 Brez Davka: €9.04

Prospan, 20 šumečih tablet je zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja kot pomoč pri redčenju goste sluzi v dihalnih poteh, s čimer olajša izkašl..