Kašelj

Kašelj

Fluimukan 600 mg prašek za peroralno raztopino - med in limona, vrečice

Fluimukan 600 mg prašek za peroralno raztopino - med in limona, vrečice vsebuje zdravilno učinkovino acetilcistein in redči gosto sluz v dihalnih pote..

Sinecod, sirup

Sinecod, sirup


€9.36 Brez Davka: €8.55

Sinecod, sirup vsebuje zdravilno učinkovino butamiratijev citrat, ki sodi v skupino zdravil, imenovano antitusiki. Zdravilo Sinecod se uporablja za si..

Prospan sirup, 200 ml

Prospan sirup, 200 ml


€9.47 Brez Davka: €8.65

Prospan sirup, 200 ml  je zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja kot pomoč pri redčenju goste sluzi v dihalnih poteh, s čimer olajša izkašljeva..

Herbion jegličev sirup

Herbion jegličev sirup


€5.55 Brez Davka: €5.07

Herbion jegličev sirup za izkašljevanje vsebuje tekoči ekstrakt zmesi korenine jegliča in zeli vrtne materine dušice. Herbion jegličev sirup je tra..

Prospan sirup, 100 ml

Prospan sirup, 100 ml


€6.39 Brez Davka: €5.84

Prospan sirup, 100 ml  je zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja kot pomoč pri redčenju goste sluzi v dihalnih poteh, s čimer olajša izkašljeva..

Prospan, 10 šumečih tablet

Prospan, 10 šumečih tablet


€5.74 Brez Davka: €5.24

Prospan, 10 šumečih tablet so naravno zdravilo rastlinskega izvora z dvojnim učinkom. Uporablja se za lajšanje težav pri boleznih dihalnih poti, kje..

Herbion trpotčev sirup

Herbion trpotčev sirup


€5.38 Brez Davka: €4.92

Herbion trpotčev sirup vsebuje ekstrakt zmesi lista ozkolistnega trpotca in cveta gozdnega slezenovca ter vitamin C. Sluzi, ki jih kot učinkovine vs..

Slezov sirup Galex

Slezov sirup Galex


€4.70 Brez Davka: €4.29

Slezov sirup Galex  iz izvlečka korenin navadnega sleza za lajšanje suhega, dražečega kašlja. Slezov sirup je namenjen uporabi pri otrocih in odraslih..

Prospan, 20 šumečih tablet

Prospan, 20 šumečih tablet


€8.83 Brez Davka: €8.06

Prospan, 20 šumečih tablet uporabljamo pri vseh boleznih dihalnih poti, kjer pride do bolezensko povečanega izločanja sluzi v pljučih, oteženega dih..

Bisolvon, peroralna in inhalacijska raztopina

Bisolvon, peroralna in inhalacijska raztopina


€6.37 Brez Davka: €5.82

Bisolvon, peroralna in inhalacijska raztopina uporabljamo kot sekretolitik (utekočinja sluz) in sekretomotorik (pospešuje izločanje sluzi iz dihal) pr..

Bisolvon, sirup

Bisolvon, sirup


€8.20 Brez Davka: €6.72

Bisolvon, sirup ima zdravilna učinkovino bromheksin, ki je sintetični derivat učinkovine rastlinskega izvora vasicina. Bromheksin pospešuje izkašljeva..

Bisolvon, tablete

Bisolvon, tablete


€5.92 Brez Davka: €4.85

Zdravilna učinkovina zdravila Bisolvon je bromheksinijev klorid, ki je sintetični derivat učinkovine rastlinskega izvora vasicina. Bromheksinijev kl..