Junior angini, pastile

Kratek opis
Blagovna znamka Klosterfrau Healthcare
Oblika pastile
Mesto uporabe žrelo , sluznica , grlo
Simptom/Problem draženje , bolečina , vnetje , prehlad
Ciljna skupina otroci
Ključne beside zelišča , draženje , bolečina , vnetje , prehlad

5.77 €5.77
Redna cena €5.95 Prihranek €0.18

Junior angini, pastile so medicinski pripomoč ek, ki šč iti sluznico ust in žrela, zlasti pr boleč inah v grlu. Pri raztapljanju pastile v ustih, tvori islandski lišaj zeliščno oblogo, ki šč iti sluznico ust in žrela. Z raztapljanjem pastile v ustih se uč inkovine enakomerno porazdelijo po sluznici ust in žrela.

Pastile za grlo junior-angini® je treba raztopiti v ustih. Ena škatla vsebuje 24 pastil za grlo junior-angini®. Pri uporabi pastil za grlo junior-angini® natančno upoštevajte ta navodila. Če ste glede česarkoli  negotovi, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Odrasli in otroci, starejši od 4 let, naj po potrebi raztopijo v ustih eno pastilo junior-angini vsake 2-3 ure, največ 3 pastile na dan. Sme se jih dajati le otrokom, starejšim od 4 let, ki lahko varno ližejo pastile. Če bolečine v grlu trajajo več kot 2-3 dni, se posvetujte z zdravnikom.

Ena pastila junior-angini® vsebuje: suhi ekstrakt islandskega lišaja, kalcijev pantotenat, cinkov glukonat, saharozo, glukozni sirup, vinsko kislino, aromo jagod in koncentrate (jabolko, črni ribez, redkev)


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki