Kozmetika

Kozmetika

Oronazol, zdravilni šampon

Oronazol, zdravilni šampon


€13.89 Brez Davka: €11.39

Oronazol, zdravilni šampon  zdravilni šampon uporabljate za zdravljenje in preprečevanje prhljaja in nekaterih glivičnih obolenj kože (Pityriasis ver..

Vichy Homme Hydra Mag C+, vlažilna nega proti znakom utrujenosti za obraz in predel okoli oči

Vichy Homme Hydra Mag C+, vlažilna nega proti znakom utrujenosti za obraz in predel okoli oči za moške z občutljivo kožo, na kateri se pojavlj..

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5, ampule proti izpadanju las za moške

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5, ampule proti izpadanju las za moške je večnamenska nega proti izpadanju las. Ekskluzivna spojina Aminexil, re..

Vichy Homme Sensi-Baume Ca, nežen balzam proti razdraženosti - za občutljivo kožo

Vichy Homme Sensi-Baume Ca, nežen balzam proti razdraženosti - za občutljivo kožo ki krepi občutljivo kožo.  Za moške z občutljivo kožo, ki ..

Eucerin intenzivni sprej 72 h

Eucerin intenzivni sprej 72 h


€10.69 Brez Davka: €8.76

Eucerin intenzivni sprej je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Učinkovito zmanjša prekomerno potenje in preprečuje nastanek neprijetneg..

Vichy Homme, roll-on deodorant za občutljivo kožo

Vichy Homme, roll-on deodorant za občutljivo kožo in antiperspirant z 48-urnim delovanjem za občutljivo kožo.  Za moške z občutljivo kožo, k..

Bio-oil, olje za nego kože - 60 ml

Bio-oil, olje za nego kože - 60 ml


€11.60 Brez Davka: €9.51

Bio-oil, olje za nego kože - 60 ml je namensko olje za nego kože, ki pomaga izboljšati videz brazgotin, strij in neenakomerne polti.    Edinstvena for..

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo  pred neprijetnim vonjem. Blaga formula dezodoranta dokazano ščiti pred neprijetnim vonjem in je primerna..

Excipial U10, lipolosjon z 10% ureo - 200 ml

Excipial U10, lipolosjon z 10% ureo - 200 ml


€11.95 Brez Davka: €9.80

Excipial U10, lipolosjon z 10% ureo - 200 m​l  je namenjen negi zelo suhe in srbeče kože.  Excipail U 10 Lipolosjon z 10% ureo ima visok delež uree..

Dr.Hauschka, olje za telo, limona in limonska trava

Olje za telo z limono in limonsko travo je izjemno svežega vonja in prebudi vse čute. Po nanosu olja je koža prožna in napeta.Olje pospešuje cirkula..

Bio-oil, olje za nego kože - 125 ml

Bio-oil, olje za nego kože - 125 ml


€19.32 Brez Davka: €15.84

Bio-oil, olje za nego kože - 125 ml je odlična tudi za znake staranja in izsušeno kožo. PurCellin Oil zmanjša gostoto Bio-Oil formule, kar izboljša..

Eucerin roll-on deodorant proti močnemu znojenju

Eucerin deodorant v roll-onu ponuja izjemno zaščito proti močnemu znojenju in nudi 48-urni občutek udobja in zaščito pred potenjem ter neprijetnim ..