Kozmetika

Kozmetika

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5, ampule proti izpadanju las za moške

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5, ampule proti izpadanju las za moške je večnamenska nega proti izpadanju las. Ekskluzivna spojina Aminexil, re..

Vichy Homme Hydra Mag C+, vlažilna nega proti znakom utrujenosti za obraz in predel okoli oči

Vichy Homme Hydra Mag C+, vlažilna nega proti znakom utrujenosti za obraz in predel okoli oči za moške z občutljivo kožo, na kateri se pojavlj..

Oronazol, zdravilni šampon

Oronazol, zdravilni šampon


€13.89 Brez Davka: €11.39

Oronazol, zdravilni šampon  zdravilni šampon uporabljate za zdravljenje in preprečevanje prhljaja in nekaterih glivičnih obolenj kože (Pityriasis ver..

Vichy Homme Sensi-Baume Ca, nežen balzam proti razdraženosti - za občutljivo kožo

Vichy Homme Sensi-Baume Ca, nežen balzam proti razdraženosti - za občutljivo kožo ki krepi občutljivo kožo.  Za moške z občutljivo kožo, ki ..

Vichy Homme, roll-on deodorant za občutljivo kožo

Vichy Homme, roll-on deodorant za občutljivo kožo in antiperspirant z 48-urnim delovanjem za občutljivo kožo.  Za moške z občutljivo kožo, k..

Eucerin Men Silver Shave, balzam po britju

Eucerin Men Silver Shave, balzam po britju


€17.31 Brez Davka: €14.19

Eucerin Men Silver Shave, balzam po britju aktivno pomiri in poživi kožo, da prepreči draženje zaradi britja. Pomirjajoča formula s protivnetnim ..

Eucerin Men, globinska vlažilna nega

Eucerin Men, globinska vlažilna nega


€20.75 Brez Davka: €17.01

Eucerin Men, globinska vlažilna nega zagotavlja 24-urno vlaženje celo v najglobljih plasteh povrhnjice. Koža je po njeni uporabi poživljena in zdra..

Ducray Squanorm, šampon za suhi prhljaj

Ducray Squanorm, šampon za suhi prhljaj


€13.38 Brez Davka: €10.97

Ducray Squanorm, šampon za suhi prhljaj vsebuje mikronizirani selenov disulfid in ihtiol. Odpravlja suh prhljaj z rezultatom, ki traja. Čisti ..

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo  pred neprijetnim vonjem. Blaga formula dezodoranta dokazano ščiti pred neprijetnim vonjem in je primerna..

Eucerin intenzivni sprej 72 h

Eucerin intenzivni sprej 72 h


€10.69 Brez Davka: €8.76

Eucerin intenzivni sprej je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Učinkovito zmanjša prekomerno potenje in preprečuje nastanek neprijetneg..

Green People, pomlajevalni serum za obraz za moške - bio

Green People, pomlajevalni serum za obraz za moške - bio aktivno zavira proces staranja kože, zmanjšuje gubice in starostne linije ter spodbuja njeno ..

Dr.Hauschka, dnevna krema za revitalizacijo - 100 ml

Dr.Hauschka, dnevna krema za revitalizacijo - 100 ml (prejšnji naziv Dnevna vlažilna emulzija) Z Dnevno vlažilno emulzijo postane ten sijoč. Lahk..