Zajedavci

Zajedavci

Frontline Combo Dog, kožni nanos za male pse (2-10 kg)

Frontline Combo Dog, kožni nanos za male pse (2-10 kg) za zdravljenje psov težkih od 2 do 10 kg:zatiranje bolhavosti in bolhavosti v povezavi s klopav..

Dehinel plus, 2 tableti

Dehinel plus, 2 tableti


€2.06 Brez Davka: €1.89

Dehinel plus, 2 tableti je antiparazitik za preprečevanje in zdravljenje glistavosti in trakuljavosti pri psih.     ..

Frontline Combo Dog, kožni nanos za srednje pse (10-20kg)

Frontline Combo Dog, kožni nanos za srednje pse (10-20kg) za zdravljenje psov težkih 10 do 20 kg: zatiranje bolhavosti in bolhavosti v povezavi s klop..

Frontline Combo Dog, kožni nanos za velike pse (20-40kg)

Frontline Combo Dog, kožni nanos za velike pse (20-40kg) za zdravljenje psov težkih 20 do 40 kg:zatiranje bolhavosti in bolhavosti v povezavi s klopav..

Frontline Combo Dog, kožni nanos za zelo velike pse (nad 40kg)

Frontline Combo Dog, kožni nanos za zelo velike pse (nad 40kg) za zdravljenje psov težjih od 40 kg:zatiranje bolhavosti in bolhavosti v povezavi s klo..

Clorexyderm šampon forte, 200ml

Clorexyderm šampon forte, 200ml


€10.48 Brez Davka: €8.59

Clorexyderm šampon forte prepreči delovanje škodljivih mikroorganizmov na koži. Primeren za mačke in pse. Neguje in čisti pasjo in mačjo dlako. Pri..

Otifree, raztopina- 60ml

Otifree, raztopina- 60ml


€7.48 Brez Davka: €6.13

Otifree, izdelek namenjen za čiščenje ušes psov in mačk. Uporabljamo ga za redno higieno ušes ter za čiščenje ušes pred nanosom zdravil v uho. pH i..

Canis Line On, zaščita pred zunanjimi škodljivci za pse

Canis Line On, zaščita pred zunanjimi škodljivci za pse se samodejno porazdeli po koži in kožuhu živali v obliki tankega oljnega filma. Zahvaljujoč..

FELIS Line On, zaščita pred zunanjimi škodljivci za mačke

FELIS Line On, zaščita pred zunanjimi škodljivci za mačke deluje proti bolham, ušem, klopom in drugim parazitom, učinkovina na naravni osnovi, ..

Foresto, insekticidna ovratnica za mačke in pse - do 8 kg

Foresto, insekticidna ovratnica za mačke in pse - do 8 kgKlopi običajno odmrejo in odpadejo z gostitelja v 24 do 48 urah po okužbi, ne da bi prej s..

Foresto, insekticidna ovratnica za mačke in pse - nad 8 kg

Foresto, insekticidna ovratnica za mačke in pse - nad 8 kgKlopi običajno odmrejo in odpadejo z gostitelja v 24 do 48 urah po okužbi, ne da bi prej ..

Frontline Tri-Act kožni nanos, raztopina za pse 2 - 5 kg

Frontline Tri-Act kožni nanos, raztopina za pse 2 - 5 kg za zdravljenje in preprečevanje infestacij z bolhami in/ali klopi, kjer je potrebno tudi repe..