Zajedavci

Zajedavci

Frontline Combo Dog, kožni nanos za male pse (2-10 kg)

Frontline Combo Dog, kožni nanos za male pse (2-10 kg) za zdravljenje psov težkih od 2 do 10 kg:zatiranje bolhavosti in bolhavosti v povezavi s klopav..

Frontline Combo Cat, kožni nanos za mačke

Frontline Combo Cat, kožni nanos za mačke


€21.32 Brez Davka: €17.48

Frontline Combo Cat, kožni nanos za mačke Pri mačkah:zatiranje bolhavosti in bolhavosti v povezavi s klopavostjo in ušivostjo;preprečevanje bolhavosti..

Dehinel plus, 2 tableti

Dehinel plus, 2 tableti


€2.06 Brez Davka: €1.89

Dehinel plus, 2 tableti je antiparazitik za preprečevanje in zdravljenje glistavosti in trakuljavosti pri psih.     ..

Frontline Combo Dog, kožni nanos za srednje pse (10-20kg)

Frontline Combo Dog, kožni nanos za srednje pse (10-20kg) za zdravljenje psov težkih 10 do 20 kg: zatiranje bolhavosti in bolhavosti v povezavi s klop..

Frontline Combo Dog, kožni nanos za velike pse (20-40kg)

Frontline Combo Dog, kožni nanos za velike pse (20-40kg) za zdravljenje psov težkih 20 do 40 kg:zatiranje bolhavosti in bolhavosti v povezavi s klopav..

Frontline Combo Dog, kožni nanos za zelo velike pse (nad 40kg)

Frontline Combo Dog, kožni nanos za zelo velike pse (nad 40kg) za zdravljenje psov težjih od 40 kg:zatiranje bolhavosti in bolhavosti v povezavi s klo..

Clorexyderm šampon forte, 200ml

Clorexyderm šampon forte, 200ml


€10.48 Brez Davka: €8.59

Clorexyderm šampon forte prepreči delovanje škodljivih mikroorganizmov na koži. Primeren za mačke in pse. Neguje in čisti pasjo in mačjo dlako. Pri..

Otifree, raztopina- 60ml

Otifree, raztopina- 60ml


€7.48 Brez Davka: €6.13

Otifree, izdelek namenjen za čiščenje ušes psov in mačk. Uporabljamo ga za redno higieno ušes ter za čiščenje ušes pred nanosom zdravil v uho. pH i..

Foresto, insekticidna ovratnica za mačke in pse - do 8 kg

Foresto, insekticidna ovratnica za mačke in pse - do 8 kgKlopi običajno odmrejo in odpadejo z gostitelja v 24 do 48 urah po okužbi, ne da bi prej s..

Foresto, insekticidna ovratnica za mačke in pse - nad 8 kg

Foresto, insekticidna ovratnica za mačke in pse - nad 8 kgKlopi običajno odmrejo in odpadejo z gostitelja v 24 do 48 urah po okužbi, ne da bi prej ..

Frontline Tri-Act kožni nanos, raztopina za pse 2 - 5 kg

Frontline Tri-Act kožni nanos, raztopina za pse 2 - 5 kg za zdravljenje in preprečevanje infestacij z bolhami in/ali klopi, kjer je potrebno tudi repe..

Frontline Tri-Act kožni nanos, raztopina za pse 5 - 10 kg

Frontline Tri-Act kožni nanos, raztopina za pse 5 - 10 kg za zdravljenje in preprečevanje infestacij z bolhami in/ali klopi, kjer je potrebno tudi rep..