Boj proti gripi

Boj proti gripi

Angal, oralno pršilo

Angal, oralno pršilo


€8.62 Brez Davka: €7.87

Angal, oralno pršilo  deluje dvojno, saj vsebuje dve učinkovini: protimikrobno za uničevanje mikroorganizmov v žrelu in lokalno protibolečinsko. Na ta..

Lekadol plus C, zrnca za pripravo napitka - 10 vrečk

Lekadol plus C, zrnca za pripravo napitka - 10 vrečk priporočamo pri gripi in prehladu za lajšanje težav, kot so: zvišana telesna temperatu..

Coldrex, 12 tablet

Coldrex, 12 tablet


€5.72 Brez Davka: €5.22

Coldrex, 12 tablet je zdravilo, ki vsebuje naslednje učinkovine: paracetamol, kofein, fenilefrinijev klorid, terpin hidrat in askorbinsko kislino (vit..

Daleron C, zrnca za peroralno raztopino, 24 vrečk

Daleron C, zrnca za peroralno raztopino, 24 vrečk vsebujejo paracetamol in askorbinsko kislino (vitamin C). Paracetamol zavira sintezo prostaglandinov..

Operil 0,5 mg/ml, pršilo za nos - za odrasle

Operil 0,5 mg/ml, pršilo za nos - za odrasle


€7.72 Brez Davka: €7.05

Operil 0,5 mg/ml, pršilo za nos - za odrasle  vsebuje oksimetazolin. Oksimetazolin se uporablja kot nosni dekongestiv. Zaradi skrčenja arteriol..

Plivit C 500 mg, tablete

Plivit C 500 mg, tablete


€4.31 Brez Davka: €3.93

Zdravilo Plivit C vsebuje akorbinsko kislino, bolje poznano kot vitamin C. Uporablja se v različnih fizioških stanjih, ki so povezana na pomanjkanje..

Operil 0,5 mg/ml, kapljice za nos - za odrasle

Operil 0,5 mg/ml, kapljice za nos - za odrasle vsebuje oksimetazolin, ki se uporablja kot nosni dekongestiv. Zaradi skrčenja arteriol zmanjšuje nab..

Supradyn Energija Q10, 15 šumečih tablet

Supradyn Energija Q10, 15 šumečih tablet


€7.15 Brez Davka: €6.53

Supradyn Energija Q10, 15 šumečih tablet  s koencimom Q10, vitamini, minerali in elementi v sledeh, s sladili. Vsebuje vir fenilalanina. Supradyn Ener..

Ca-C Calvive, šumeče tablete

Ca-C Calvive, šumeče tablete


€6.82 Brez Davka: €6.23

Ca-C Calvive, šumeče tablete vsebuje kalcij, esencialni mineral, ki se v telesu v največji meri nahaja v kosteh in zobeh. Kalcij je nujno potr..

Strepsils brez sladkorja, pastile z okusom limone

Strepsils brez sladkorja, pastile z okusom limone delujejo lokalno protimikrobno in se uporabljajo za odpravljanje težav, povezanih z vnetjem sluznice..

Strepsils z vitaminom C in okusom pomaranče, pastile

Strepsils z vitaminom C in okusom pomaranče, pastile delujejo lokalno protimikrobno in se uporabljajo za odpravljanje težav, povezanih z vnetjem slu..

Echinaforce, 60 tablet

Echinaforce, 60 tablet


€7.23 Brez Davka: €6.60

Echinaforce, 60 tablet je zdravilo rastlinskega izvora, izdelano iz sveže, cvetoče zeli in korenin biološko pridelane škrlatne ehinaceje oziroma škrla..