Boj proti nahodu

Boj proti nahodu

Lekadol plus C, zrnca za pripravo napitka - 10 vrečk

Lekadol plus C, zrnca za pripravo napitka - 10 vrečk priporočamo pri gripi in prehladu za lajšanje težav, kot so: zvišana telesna temperatu..

Plivit C 500 mg, tablete

Plivit C 500 mg, tablete


€4.31 Brez Davka: €3.93

Zdravilo Plivit C vsebuje akorbinsko kislino, bolje poznano kot vitamin C. Uporablja se v različnih fizioških stanjih, ki so povezana na pomanjkanje..

Daleron C, zrnca za peroralno raztopino, 24 vrečk

Daleron C, zrnca za peroralno raztopino, 24 vrečk vsebujejo paracetamol in askorbinsko kislino (vitamin C). Paracetamol zavira sintezo prostaglandinov..

Supradyn Energija Q10, 15 šumečih tablet

Supradyn Energija Q10, 15 šumečih tablet


€7.22 Brez Davka: €6.60

Supradyn Energija Q10, 15 šumečih tablet je nova generacija multivitaminskih pripravkov z minerali in koencimom Q10, ki je kot dopolnilo k prehrani na..

Angal, oralno pršilo

Angal, oralno pršilo


€8.97 Brez Davka: €8.19

Angal, oralno pršilo  deluje dvojno, saj vsebuje dve učinkovini: protimikrobno za uničevanje mikroorganizmov v žrelu in lokalno protibolečinsko. Na ta..

Strepsils brez sladkorja, pastile z okusom limone

Strepsils brez sladkorja, pastile z okusom limone je namenjeno za ublažitev simptomov vnetega žrela in okužb v ustih in žrelu. Amilmetakrezol in diklo..

Operil 0,5 mg/ml, kapljice za nos - za odrasle

Operil 0,5 mg/ml, kapljice za nos - za odrasle vsebuje oksimetazolin, ki se uporablja kot nosni dekongestiv. Zaradi skrčenja arteriol zmanjšuje nab..

Operil 0,5 mg/ml, pršilo za nos - za odrasle

Operil 0,5 mg/ml, pršilo za nos - za odrasle


€8.37 Brez Davka: €7.64

Operil 0,5 mg/ml, pršilo za nos - za odrasle  vsebuje oksimetazolin. Oksimetazolin se uporablja kot nosni dekongestiv. Zaradi skrčenja arteriol zma..

Ca-C Calvive, šumeče tablete

Ca-C Calvive, šumeče tablete


€6.90 Brez Davka: €6.31

Ca-C Calvive, šumeče tablete vsebuje kalcij, esencialni mineral, ki se v telesu v največji meri nahaja v kosteh in zobeh. Kalcij je nujno potreben ..

Strepsils z vitaminom C in okusom pomaranče, pastile

Strepsils z vitaminom C in okusom pomaranče, pastile  je namenjeno za ublažitev simptomov vnetega žrela in okužb v ustih in žrelu.  Amilmetakrezol in ..

Sinupret BNO, obložene tablete

Sinupret BNO, obložene tablete


€7.74 Brez Davka: €7.07

Sinupret BNO, obložene tablete  je zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja za simptomatsko zdravljenje akutnih in kroničnih vnetij obnosnih votl..

Sinupret, obložene tablete

Sinupret, obložene tablete


€8.04 Brez Davka: €7.35

Sinupret, obložene tablete je zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja za simptomatsko zdravljenje akutnih in kroničnih vnetij obnosnih votlin in..