Trgovina
Vaša košarica

AQUA MARIS 4Allergy, pršilo za nos

AQUA MARIS 4Allergy, pršilo za nos Alergije
AQUA MARIS 4Allergy, pršilo za nos
AQUA MARIS 4Allergy, pršilo za nos je protialergijsko pršilo za nos z naravno sestavino ektoin, ki je namenjna preventivi in blaženju simptomov ale..
Akcija se konča čez:
Dni
Ur
Min
Sek
Izbrano pakiranje:
20 ml
8.98€
9.98€
Brez DDV: 7.36€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapršilo, sprej
Mesto uporabesluznica, nos
Simptom/Problemalergija
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besideektoin, alergija, srbečica, kihanje, smrkanje, preventiva

AQUA MARIS 4Allergy, pršilo za nos je protialergijsko pršilo za nos z naravno sestavino ektoin, ki je namenjna preventivi in blaženju simptomov alergijskega rinitisa. Primeren je za otroke od zgodnjega otroštva in odrasle, saj je povsem varen s klinično dokazano učinkovitostjo.

Ektoin je 100% naravna sestavina, ki se pridobiva iz ekstrmofilov. Ekstremofili so mikroorganizmi, ki lahko preživijo v ekstremno neugodnih pogojih kot npr. izredno visoka ali nizka temperatura, pritisk, visoka koncentracija soli, področje visokega UV sevanja. Ekstremofili zato da bi se zaščitili pred temi neugodnimi pogoji, proizvajajo ektoin. Ektoin na enak način lahko zaščiti človeške celice pred neugodnimi zunanjimi vplivi kot so alergeni in  druge dražeče snovi. Na nosni sluznici ektoin ustvari zaščitni film Ectoin®-Hydro-Complex, ki preprečuje kontakt celic  z alergeni in drugimi snovmi, ki povzročajo draženje ter na ta način blaži alergijsko reakcijo. Alergeni in druge dražeče snovi se tako ne morejo približati nosni sluznici ter se odstranjujejo z izpihavanjem nosu. Rahlo hipertonična raztopina deluje tako, da na naraven način odmaši nos, morska sol pa obnavlja nosno sluznico. 
 
Aqua Maris® 4Allergy pršilo za nos se uporablja za:
  • Blaženje simptomov alergisjkega rinitisa kot so srbečica, kihanje, smrkanje in zamašen nos.
  • Nego in zaščito epitelija nosne sluznice kot posledica povečane izpostaljenosti organizma različnim alergenom kot so pelod in prah.  Preventivno uporaba tekom celega leta.
 

 

Aqua Maris® 4Allergy pršilo za nos raspršite 1-2 krat v vsako nosnico, večkrat dnevno. Ker  Aqua Maris® 4Allergy pršilo za nos podpira fiziološko stanje nosne sluznice in nima sistemskih učinkov, ga lahko uporabljajo tako otroci od zgodnjega otroštva kot odrasli. Otroci mlajši od 10  let pri odmerjanju potrebujejo pomoč staršev. Glede na resnost simptomov, se proizvod uporablja samostojno ali z drugimi protialergijskimi proizvodi. Proizvod uporabljate med obdobjem alergij, lahko preko celega leta. Pred prvo uporabo odstranite pokrovček ter 2-3 krat pritisnite na pršilko, da se sprosti zrak. Iz higienskih razlogov naj bi vsak proizvod uporabljala le ena oseba.

Ektoin® 2%, morska sol, voda. Brez dodatkov in konzervansov. Ne povzroča odvisnosti.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje