Trgovina
Vaša košarica

Aqua Maris BABY, pršilo za nos

Aqua Maris BABY, pršilo za nos Pripomočki in zaščita
Aqua Maris BABY, pršilo za nos
Aqua Maris BABY, pršilo za nos je izotonična morska voda bogata s solmi in oligoelementi izpira bakterije, viruse ter nečistoče iz otrokovega nosu.  A..
Izbrano pakiranje:
50 ml
6.44€
Brez DDV: 5.28€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika pršilo
Mesto uporabe sluznica, nos
Simptom/Problem prehlad, vnetje, alergija, nahod, draženje
Ciljna skupina otroci, dojenčki
Ključne beside čiščenje, nega, vlaženje, prehlad, vnetje, alergija, nahod, draženje

Aqua Maris BABY, pršilo za nos je izotonična morska voda bogata s solmi in oligoelementi izpira bakterije, viruse ter nečistoče iz otrokovega nosu.  Aqua Maris® Baby s posebnim aplikatorjem prilagojenem nosnicam novorojenčkov, olajša odstranjevanje nakopičenih nosnih izločkov, odstranjuje infektivne delce, prah, alergene in nečistoče. Na ta način odmaši otroški nosek, istočasno ga navlaži in obnovi nosno sluznico.

Aqua Maris® Baby pršilo za nos priporočamo:

  • za vsakodnevno higieno nosu,
  • pred dojenjem ali hranjenjem po steklenički,
  • med prehladom in alergijami,
  • kot pomoč pri vnetju ušes ob terapiji, ki jo predpiše zdravnik,
  • pri suhosti nosne sluznice, ki je posledica bivanja v klimatiziranih ali ogrevanih prostorih,
  • pred uporabo zdravil ( kapljic ali pršil) za nos.

Raspršite Aqua Maris® Baby pršilo za nos u vsako nosnicu 2-6 krat dnevno, po potrebi tudi pogosteje. Po uporabi aplikator izperite in ga osušite. Za mehčanje in odstranjevanje večjih količin nečistoč in nosnih izločkov iz nosne votline, je potrebno Aqua Maris® Baby obilno razpršiti v vsako nosnico. Postopek lahko ponavljate dokler se vsebina dovolj ne zmehča, da jo lahko odstranite iz nosu. Ker Aqua Maris® Baby podpira fiziološk stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren od otrokovega rojstva dalje. Primeren je za vsakodnevo uporabo. Zaradi higienskih razlogov naj vsak proizvod uporablja le ena oseba. 

Sestava: Raztopina vsebuje morsko vodo bogato s solmi in oligoelementi. V raztopini prisotni oligoelementi imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalne funkcije nosne sluznice kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti. Brez dodatkov in konzervansov. Ne povzroča odvisnosti. 

Zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vroči površin. -Kajenje prepovedano. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50ºC/122°F. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne uporabljate proizvoda po izteku roka uporabnosti.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje