Trgovina
Vaša košarica

AQUA MARIS Classic, pršilo za nos

AQUA MARIS Classic, pršilo za nos Pripomočki in zaščita
AQUA MARIS Classic, pršilo za nos
AQUA MARIS Classic, pršilo za nos je izotonična morska voda iz Jadrana bogata s solmi in oligoelementi za dnevno nego in higieno nosu. Aqua Maris® ..
Izbrano pakiranje:
30 ml
6.55€
Brez DDV: 5.37€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika pršilo
Mesto uporabe nos, sluznica
Simptom/Problem prehlad, alergija, draženje, nahod
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside nega, voda, potovanje, vlaženje, prehlad, alergija, draženje, nahod
AQUA MARIS Classic, pršilo za nos je izotonična morska voda iz Jadrana bogata s solmi in oligoelementi za dnevno nego in higieno nosu. Aqua Maris® Classic pršilo za nos vlaži in čisti suh in nadražen nos. Primeren je za vsakodnevno uporabo.  Je brez dodatkov in brez konzervansov.  Sama pršilka je mehanska in brez potisnega plina. Delovanje nosne sluznice in normalno dihanje je odvisno od vlažnosti sluznice. Aqua Maris® Classic vlaži, čisti in obnavlja nosno sluznico. 
Za vzdrževanje vsakdanje higiene nosu raspršite 1-2 krat v vsako nosnico. Postopek lahko ponavljate večkrat dnevno tekom daljšega obdobja.  Pri suhi in razdraženi nosni sluznici, ki je posledica bivanja v spremenjenih mikroklimatskih pogojih kot je izredno suh zrak (klimatizirani prostori) ali onesnažen zrak, pri naglih temperaturnih spremembah in kakovosti zraka (npr. med potovanji), raspršite Aqua Maris® Classic pršilo za nos 3-4 krat v vsako nosnico, po potrebi tudi večkrat. Ker Aqua Maris® Classic podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih stranskih učinkov, je primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Zaradi svoje nežnosti je primeren za vsakodnevno uporabo.Pred prvo uporabo odstranite zamašek in pritisnite 2-3 krat na pršilko, da se sprosti zrak. Iz higienskih razlogov je potrebno, da vsak proizvod uporabljala le ena oseba.
 

30 ml izotonične raztopine (200 odmerkov) brez konzervansov v plastenki s pršilko. 100 ml raztopine vsebuje 30 ml morske vode. Izotonična morska voda iz Jadranskega morja je bogata s solmi in oligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalnega delovanja nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti. Brez dodatkov in konzervansov. Ne povzroča odvisnosti.

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje