Atopična koža

Atopična koža

Eucerin Urea Repair Plus 5%, krema za roke

Eucerin Urea Repair Plus 5%, krema za roke


€9.97 Brez Davka: €8.17

Eucerin Urea Repair Plus 5%, krema za roke saj so roke so izpostavljene hladnemu vremenu, vodi, milu in drugim kemikalijam veliko pogosteje kot ost..

Blue Cap krema

Blue Cap krema


€18.14 Brez Davka: €14.87

Blue Cap krema mehča in gladi suho hrapavo kožo. Varuje kožo pred izsuševanjem in izboljšuje strukturo kože. Blue cap krema je primerna tudi za občutl..

Eucerin pH5, krema

Eucerin pH5, krema


€11.48 Brez Davka: €9.41

Eucerin pH5, krema S pH5 encimsko zaščito aktivira koži lastno zaščito. Nežna, a učinkovita krema za obraz in telo aktivira naravne obrambne mehani..

Eucerin Hyal-Urea, nočna krema proti gubam

Eucerin Hyal-Urea, nočna krema proti gubam


€28.08 Brez Davka: €23.01

Eucerin Hyal-Urea, nočna krema proti gubam Intenzivna nočna krema za suho kožo, ki zmanjša gube. Eucerin Hyal-Urea nočna krema proti gubam intenziv..

Eucerin Hyal-Urea, dnevna krema proti gubam za suho kožo

Eucerin Hyal-Urea, dnevna krema proti gubam za suho kožo intenzivno vsakodnevno vlaženje in zmanjšanje gub za suho kožo, s 5 % ureo in hialuronsko ..

A-Derma peneči gel za tuširanje brez mila, 250 ml

A-Derma peneči gel za tuširanje brez mila, 250 ml je higiensko sredstvo za obraz in telo, ki nežno čisti in pomirja atopično in zelo suho kožo dojenčk..

A-Derma Exomega peneči gel za tuširanje, 500 ml

A-Derma peneči gel za tuširanje je namenjen nežnemu umivanju občutljive kože, ki je dovzetna za vnetja. Istočasno kožo pomirja, mehča ter ohranja z..

A-Derma peneči gel za tuširanje brez mila, 500 ml

A-Derma peneči gel za tuširanje je namenjen nežnemu umivanju občutljive kože, ki je dovzetna za vnetja. A-derma gel za tuširanje omogoča nežno čiš..

A-Derma dermatološko sindet milo

A-Derma dermatološko sindet milo


€6.28 Brez Davka: €5.14

A-Derma dermatološko sindet milo je higiensko sredstvo brez mila za nežno čiščenje kože, nagnjene k iritacijam in vnetjem. A-derma Dermatološki sindet..

A-Derma Exomega kopel

A-Derma Exomega kopel


€17.44 Brez Davka: €14.30

A-Derma Exomega kopel se uporablja kot dodatek pri negi atopične in zelo suhe kože dojenčkov, otrok in odraslih. Blaži draženje ter izboljšuje obrambn..

A-Derma Exomega oljni gel za tuširanje, 200 ml

A-Derma Exomega oljni gel za tuširanje, 200 ml


€13.16 Brez Davka: €10.79

A-Derma Exomega oljni gel za tuširanje, 200 ml je higiensko sredstvo za čiščenje atopične in zelo suhe kože (dojenčki, otroci in odrasli). Ne vsebuje ..

A-Derma Exomega mleko, 400 ml

A-Derma Exomega mleko, 400 ml


€23.69 Brez Davka: €19.42

A-Derma Exomega mleko, 400 ml je izdelek za nego lažjih in difuznih oblik atopične suhosti kože. Primeren je za vsakodnevno nego za atopično in i..