Trgovina
Vaša košarica

Lekobeba PUDER

Lekobeba PUDER Kozmetika
Lekobeba PUDER
Lekobeba PUDER  iz koruznega škroba, smukca in cinkovega oksida se uporablja za zunanjo nego kože. Puder vpija ostanke vlage na koži, jo varuje in pre..
Izbrano pakiranje:
100 g
Proizvajalec: Lekos d.o.o
5.77€
Brez DDV: 4.73€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika puder
Mesto uporabe telo
Simptom/Problem rdečica, vnetje, potenje stopal
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci, dojenčki
Ključne beside lekobeba, puder, zaščita, neguje, rdečica, potenje stopal, ritka

Lekobeba PUDER  iz koruznega škroba, smukca in cinkovega oksida se uporablja za zunanjo nego kože. Puder vpija ostanke vlage na koži, jo varuje in preprečuje probleme s kožo. Spodbuja tudi njeno obnavljanje. Obogaten z eteričnim oljem melise ima blago antiseptično delovanje. Namenjen je vsakodnevni negi dojenčkov po kopanju in previjanju, za zaščito predelov pazduh, kožnih gub, vratu in dimelj. Prah ne sme priti v stik z otrokovim nosom in usti.

Primerno ob potenju stopal; zaščita kože pod prsmi.

Puder iz koruznega škroba, smukca in cinkovega oksida se uporablja za zunanjo nego kože. Puder vpija ostanke vlage na koži, jo varuje in preprečuje probleme s kožo. Spodbuja tudi njeno obnavljanje. Obogaten z eteričnim oljem melise ima blago antiseptično delovanje. Namenjen je vsakodnevni negi dojenčkov po kopanju in previjanju, za zaščito predelov pazduh, kožnih gub, vratu in dimelj. Prah ne sme priti v stik z otrokovim nosom in usti.

Smukec, koruzni škrob, cinkov oksid, bizmutov subgalat, eterično olje melise.

Prah ne sme priti v stik z otrokovim nosom in usti. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Shranjujte na temnem prostoru pri sobni temperaturi. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje