Trgovina
Vaša košarica

Magnesium - Diasporal 300 mg, 50 vrečk

Magnesium - Diasporal 300 mg, 50 vrečk Prehrana in dopolnila
Magnesium - Diasporal 300 mg, 50 vrečk
Magnesium - Diasporal 300 mg, 50 vrečk vsebuje organsko obliko magnezijev citrat, ki se nahaja kot gradbeni element v telesu in se zelo dobro absor..
Izbrano pakiranje:
50 vrečk
Proizvajalec: Protina
19.41€
Brez DDV: 17.72€
  • Zaloga: Na zalogi

Magnesium - Diasporal 300 mg, 50 vrečk vsebuje organsko obliko magnezijev citrat, ki se nahaja kot gradbeni element v telesu in se zelo dobro absorbira. Zato je telesu prijazen in hitro učinkovit.

Magnezij prispeva k normalnemu delovanju mišic in živčnega sistema ter je življenjsko pomemben mineral, ki ga telo nujno potrebuje.  Priporočeni dnevni vnos za magnezij je 300-400 mg. Povečan vnos magnezija je pomemben za osebe, ki so zaradi službe ali športa izpostavljene intenzivnemu telesnemu in duševnemu stresu, prav tako za mladostnike, nosečnice in doječe matere. Tudi pri starejših ljudeh ali pri shujševalnih dietah je dodaten vnos magnezija smiseln.
Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k delovanju mišic, k ohranjanju zdravih kosti, k ohranjanju zdravih zob, k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju. Blagi okus po limoni. Brez glutena in laktoze, brez umetnih barvil, brez konzervansov. 
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje