Prehrana

Prehrana

Sensilab Butifar, 30 kapsul

Sensilab Butifar, 30 kapsul


€14.58 Brez Davka: €13.32

Butifar, 30 kapsul je inovativen izdelek, ki se priporoča za uporabo pri bolnikih s sindromom razdražljivega črevesja in bolnikih s kronično vnetno..

Isostar Hydrate & Perform, izotonični športni napitek z okusom pomaranče

Isostar Hydrate & Perform je prašek za pripravo izotoničnega napitka za trening, pri katerem je potrebna hidracija športnikov in športnic. Izotonična..

Isostar Hydrate & Perform, izotonični športni napitek z okusom limone

Isostar Hydrate & Perform je prašek za pripravo izotoničnega napitka za trening, pri katerem je potrebna hidracija športnikov in športnic. Izo..

Novalac 1, začetno mleko za dojenčke 0-6 mesecev, 400 g

Novalac 1, začetno mleko za dojenčke 0-6 mesecev, 400 g za dojenčke če jih matere ne dojijo ali jih dojijo le delno. Novalac 1 je del obsežne skupi..

Novalac 2, nadaljevalno mleko za dojenčke 6-12 mesecev, 400 g

Novalac 2, nadaljevalno mleko za dojenčke 6-12 mesecev, 400 g je primerno za dojenčke, starejše od 6 mesecev. Je del raznolike prehrane, ki se ..

Apetito Bimbi, prehransko dopolnilo

Apetito Bimbi, prehransko dopolnilo


€9.69 Brez Davka: €8.85

Apetito Bimbi, prehransko dopolnilo vsebuje izredno hranljiva pelodova zrnca in pšenične kalčke, fruktozo ter izvlečke rumenega svišča, tavžentrože in..

Milupa, mlečna žitna kašica z rižem in banano 4m+

Žitna kašica Milupa je hrana za dojenčke po dopolnjenem 4. mesecu starosti. Vsebuje žitarice z rižem v prahu in okusom banane obogatene z vitamini, ..

Dida, tablete

Dida, tablete


€23.22 Brez Davka: €21.21

Dida, tablete pomaga ohranjati optimalno mikrobiološko ravnotežje v telesu. Namenjena vsem, ki imajo porušeno mikrobiološko ravnovesje v telesu oz...

Basica Instant, sadni napitek

Basica Instant, sadni napitek


€11.12 Brez Davka: €10.16

Basica Instant, sadni napitek hitro topen bazični prašek za pijače s sadnim okusom pomaranče. Bazična pijača za dnevno pitje. Utrujenost in izčrpan..

Bion 3, tablete

Bion 3, tablete


€9.67 Brez Davka: €8.83

Tablete BION 3 poleg idealne kombinacije vitaminov in mineralov vsebujejo tudi tri žive kulture mlečnokislinskih bakterij, ki izboljšajo mikrobno ra..

Novalac AC, začetno mleko za dojenčke s kolikami 0-12 mesecev, 400 g

Novalac AC, začetno mleko za dojenčke s kolikami 0-12 mesecev, 400 g če jih matere ne dojijo. Zadovolji vse prehranske zahteve dojenčka do 6. mesec..

Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care

Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care


€15.63 Brez Davka: €14.27

Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care je hipoalergena hrana za dojenčke, ki imajo intoleranco na hrano in alergijo na beljakovine kravjega ml..